Thursday, June 2, 2011

Fish Spa, Sutera Mall, Johor

Bila dapat tahu from kawan yang dekat Sutera Mall, Skudai ada Fish Spa ni, laju je aku nak pergi try. Dah lama mengidam. Selalu kalau dekat KL, jalan-jalan pandang sebelah mata jer. Sebab mahal seyy! Tapi, dekat Sutera Mall, harganya seperti tertera di gambar atas. 20 minit RM6, manakala kalau 30 minit adalah RM8. Ikut laa nak yang berapa minit pun. 

Tengok laa gambar atas tu, kemain aggresif ikan-ikan tu keliling kaki orang tu. Agaknya dia tak basuh kaki setahun kot. Sebabnyaaaa, tengok lah kaki kami (rujuk gambar bawah). Ikan ciput jaa dok meratah kaki kitorang.
Jangan ingat sikit-sikit ni tak geli. Geli nak matik hokeyyy! Nak masuk semula terus rasa cuak! Kalau ikan tu dekat tepi-tepi atau dekat jari takde rasa apa laa sangat kan. Cuba rasa masa dia duduk dekat bawah telapak kaki? Mau terkencing sebab geli!!!

Aku tak rasa apa-apa kelebihan buat fish spa ni. Lagi bagus kalau kau terus g pedicure/berurut ke kan. Sebab tiada efek apa pun jadi. Dapat geli ade laa. Disebabkan murah, terus lah teruja nak buat. Kalau atas dari RM10, jangan harap laa nak habiskan duit untuk mendalah tak berguna ni. Secara jujurnya, aku syorkan takyah laa g. Kalau nak merasa geli tu boleh lah kot.

Wahh, ini entri patut bulan lepas dah buat, tapi dok perammm jadi pekasam lagaknya. Hehehehehe. Nahh tataplah kaki wangi kami bersama ikan. Kekekeke. :)

3 comments:

Nava Krishnan said...

I dare not try this fish spa, think cannot take the tickling feeling.

Nurul uNaz said...

: hey ! i ada buat contest and the prize is fish spa voucher at kenko pavilion and mid valley KL .

Hazirah Barakbah said...

Nava : hehehe should try and feel it!!

Nurul : ohh okay. thanx :)