Thursday, February 3, 2011

NyewwWWw. It's supposed to be NYA lah!






You know what? Aku tabik spring sama kau lah Anwar Hadi! Memang eww eww! Terbaik! Kalau boleh aku nak sampaikan video and message ni kepada semua yang bercakap eww eww nih. Sebab aku pun sangat sangat sakit mata sakit telinga and the most important is aku sangat sangat meluat menyampah sebab aku ni kalau baca messages, blog, komen di facebook, aku akan baca dengan penuh bersemangat.


So! Kalau hang dok p tulih lagu tu (a jadi ewww) buatkan lidah aku serta mulut aku senget benget. Ohh dan juga menyebabkan aku naik meluat serta panas hati lalu aku akan mula perli kutuk mengutuk.


See tak pasai-pasai aku dapat dosa! Salah siapa sekarang?


Jadi tolong lah! Aku merayu sangat sila lah type dan komen dengan bahasa melayu yang betol. Kalau dah tak reti sangat, baik hang p speaking English. Toksah dok bagi malu bangsa kita naa. Tolong2! Hahaha. (siap merayu lagi kau!)


8 comments:

Chaoi said...

cool nyewwwww mamat tu..kekeke

Hazirah Barakbah said...

kan kan. macam sorang kawan kita tu. nyeww bahahaha :D

Izhar said...

Sape?kitew kew kwn yg disebut2 tue?alaa kite tau awk jeles sgt dgn kitew.ermmm jeles lettew!

miss.HazieyLa said...

like lah mamat ni!..gilewwwww bezz..haha

Hazirah Barakbah said...

izhar ; awarkk lew sapeww lagie. jeles sangat taw.jeles sampai terencat kewjap kitew ni taww aww nyewww

Hazirah Barakbah said...

iela ; yahhh! superb funny! and COOLLL

Alia Rahman said...

woah
lorat kedah dia pekat :D

nasib baik cheq faham :D
thanks for sharing :D

cantek letewww :P

HAHA

jalanan manusia said...

angah! ini anak cekgu ksah...haha.junior3.