Saturday, February 19, 2011

Contest "Splashy Moment" - by FiqKBE

Klik gambar untuk ke Blog Me and KBE


Syarat-syarat peraduan:

1. Haruslah wat satu entri bertajuk Contest "Splashy Moment" - by FiqKBE.
2. Copy and paste banner kontest dan jangan lupa untuk link kan ke entri ni k.
3. Pilih SATU GAMBAR TERBAIK SAHAJA dan gambar tu wajib hakmilik anda. x kesah jenis kamera yang digunakan. gambar tersebut mestilah berkaitan dengan diri anda sendiri @ kawan2 @ ahli keluarga @ saper2 la yang kenal anda. gambar itu menceritakan mengenai anda @ mereka yang sedang bermain AIR.
4. Tag minimum seorang rakan blogger anda. lagi ramai, lagi meriah =D
5. Pastu, tinggalkan link entri anda kat entri kontest ni.
6. Dan, anda juga mestilah menjadi follower blog Me and KBE @ Galeri Foto Me and KBE.
7. TARIKH TUTUP PENYERTAAN: 10 MAC 2011 tepat jam 11.59PM


Hai Fiq, tengok lah aku submit gambar untuk contest hang ni, siap ada muka hang lagi ni. Wajib menang rasanya ni? Haha jangan kata disqualified sudah! Aku pi bakaq bilik hang nanti. Lalalala :D

Duyung-duyung terdampar di Pulau Batam, Indonesia

Hadiah-hadiahnya. Jeng jee jenggg!~


   
PEMENANG UTAMA
Underwater LOMO Camera + Film ISO 400.

4 HADIAH SAGUHATI
1 jelly lens untuk setiap pemenang saguhati.




p/s:
Tahniah Fiq!
Sebab dah berjaya merealisasikan hajat ke-21!!
Aku join untuk meramaikan majlis.
Kalau nak compare gambar ni, dengan contestant yang lain, sumpah kalah banyakk!
Sebab gambar tu ada muka tuan penganjur, itu pasal wa join.
Mantap kannn? :)

2 comments:

fiqkbe said...

haha... bias ni letak gambar aku =P

anyway, thank you sbb join contest 1st aku =)

ain matilda said...

fiq...die bodek ko tu fiq..siap de pic penganjur agi..haish..xleh jadik neh ;p