Sunday, November 28, 2010

Masam Manis Final Exam

Hi!

Semua chapter kena baca. Baca dan hafal. Sebab? Mengikut cakap kawan aku yang pergi menyembah lecturer tu tanya hint, dia jawab, 
  
""It's all in your notes"

15 chapter nak hafal kau gila ka gila? Meroyan tahu tak! Boleh gila. Tak faham aku ada jugak lecturer kejam macam ni. Tak kesian ke students dia? Nak kena jawab 4 soalan je dari 5 soalan yang diberi. Mesti lah ada chapter yang tak masuk kan. Ini takde langsung cakap mana masuk mana tak. Haih. Tak paham tak paham. Paper on 30th, tapi semua dah kelam kabut macam apa je ntah.

Jangan ingat hal ni aku sorang je yang meroyan, satu coursemate meroyan kot. Tak percaya? Nah tengok :]


 











Sorry kawan-kawan aku cilok korang punya status.


Harus setadi & rebus notes untuk jadikan jamu.
Bai!

8 comments:

Izhar said...

Jawab 4 dari 5 tapi soklan mesti ada from every chapter punya!good luck!stop main fb,twiter n blogging/blogwalking/korea-ing :)

iamfareezyusoff said...

matik! haha semua pakat duk giler

fiq said...

tu dh byk yg hg tick n garis2 tu. mkna nyer dh byk baca la kan? hee.. chill out bebeh =)

Adam said...

ayat standard lecturer la tu…

"It's all in your notes"

Mknace said...

:):):)

*Butterfly Princess* said...

Lol! Good luck, Pah! We all need loads of luck for Tuesday's paper. :ppp

Iz Yahya said...

Ala.. lecturer ni pun.. student dah final year tu, lebih kurang aje la. Bagi aje la hint. Gila la lecturer ni. Biar nanti orang buat anak dia macam tu baru tau. Masa tu nanti biar anak dia kena hafal 30 chapters. Rasekan.

cik hani said...

pehhh...semua dah meroyan sakit musim exam..
mmg hint cik bg sume org tahu kalu stkt "all ni our notes" kn...
=)