Thursday, October 28, 2010

Final Slip

Alhamdulillah. Akhirnya. Erk. Okay bunyi macam dah habis belajar. Belum weh belum! Wa ada 1 sem lagi baru habis belajar lah. Lambat kan? 6 tahun dah belajar. Jadi penuntut UTM. Tabah dengan segala dugaan. Hekk betul ayat aku nih :)

Slip pendaftaran subjek
Rasa macam nak frame besar-besar slip pendaftaran subjek untuk final semester ni. Bangga gilaa dapat belajar selama 6 tahun. Sambung lagi ke? Ohh tanak dah kot. Nak kerja pulak. Sebab aku bukan nak jadi pensyarah pun nak kena ada master semua.

Jadual Sem Depan
Wohooo. Nampak banyak nau free time tu weh! Free lah sangat. Padahal tu semua kena penuhkan dengan setelkan projek.

Esok last test and last kuliah sem ni. Lepas tu study week. Lepas tu exam weeks. T_T Tak sabar nak selesaikan segalanyaaaaaa ;D 
Doakan aku ehhh korang-korang semua.

Ciau.

4 comments:

shima said...

gud luck for ur final.:)

♥e'in♥ said...

good luck.. ;)

Fariq said...

gud luck ye awk...

Anonymous said...

Salam alaik...

pah..letak jadual baru...hehe..bagi nmpak kita extra3 rileks skit..

**dh propose kat aisah..n dia kata ok..

-Abu Faris 'Audah-