Tuesday, October 26, 2010

Bundle Sekitar Skudai

Salam. Hai semua!

Lamaaa pulak rasanya tak update blog hakakkkk ni kan? Hakakk busy nau lahhh. Tak menyempat. Hakakk? Sumpah kau bajet macam Hakak Ogy pulak.
Okay-okay. Sekarang ni musim bundle ke haa? Semua orang macam sibuk bundle-bundle. Kesian mall dah takde pelanggan gila shopping macam kitorang nih. Shopping kat bundle pun macam nak gila. 3 kedai bundle dalam masa 1 hari. Boleh pengsan jap *3 mall dalam masa 1 hari lagi lah pengsan kopak duitttt*

Tujuan utama

Penambah perasa
Orang lain yang nak beli-belah, orang lain yang dapat banyak barang. Yang beli banyak tu memang takde nawaitu siap-siap apa nak beli. Itu pasal lah jadi macam-macam nak beli. Nafsu nafsu!! Nasib baik harga RM5-RM10 je. Kalau mahal baik pergi mall saja laa.

Iklan Big Bundle


Pura punya skirt, aku punya tshirt, aku punya dress. Harga 2 baju RM10 sajaaa. Dress tu bila dah basuh singkat lah pulak. Atas sikit dari buku lali. Alahai, payah gak tinggi-tinggi ni. Semua singkat.

Eskimoooo
Motif utama seutamanya adalah? Beli baju sejuk untuk pakai pergi Korea. Sorang je sebenarnya nak sangat-sangat g bundle. Ye lah kan, kalau nak beli baju sejuk kat mall, mau beratus kott. Nak g seminggu je pun. So bundle adalah tempat terbaik lah wei. Pandai cari dapat lah baju yang cun melecun. :)

Baibai

7 comments:

fairus said...

Orang kata beli baju bundle ok, tapi aku tak pernah pon beli baju bundle..

miss.HazieyLa said...

x ajak ak siot...

Hazirah Barakbah said...

fairus ; kena try lah baru tau ok ke tak :)

iela ; ko dgn hairi, camne aku nk ajak?

saya_arief said...

menyelam.....
;D

Ummu~Ishak said...

berbaloi2

princess of Nami Island... said...

nk tnya area skudai kt mn?

Hazirah Barakbah said...

Dekat taman u sebelah space UTM, sebelah nasi ayam penyet, sebelah giant U Mall. Big bundle dekat dengan angsana.