Thursday, September 30, 2010

Suka lari tajuk tau. Tak suka lah.

Tak suka sudah. Nama kau Dollah.


Orang semua sibuk cerita pasal iPhone4 dan plan Digi yang sangat murah iaitu RM58* tapi aku sibuk dengan kerja yang melambak-lambak bak gunung fujiyama. Eh?


Salah-salah-salah! Aku sibuk kaji pasal blackberry dan plan Celcom. See? Memang tak ikut trend masa kini lah aku ni kan? Nak buat macam mana. Tiba-tibaaaa je rasa nakkkk sangat pakai Blackberry.


Ada siapa-siapa boleh bagi Blackberry FREE tak? Tak pun bagi duit SERIBU pun cukup lah. Haha. Memang dasar tak tahu malu ini perempuan.

Ok. Tak tahu bila pulak akan update blog ni. Sedih. Korang jangan laa tak jenguk. Jenguk-jenguk lah sekali dua tiga kali ke ehh. Busy dengan seminar final year project dan test.

Baibai lalinks

3 comments:

jalanjatuh said...

black berry xbestt!!!
hahahha
:)

i said...

dulu jual mahal..kalo xdah dapat sebijik..hehehe

fiq said...

beli blueberry la murah skit. mesti mampu milik punya la. hee..