Monday, August 2, 2010

Mak ai Mak Cik Garang nye!

Cerita berlaku Jumaat lepas, pagi pukul 9-950am ada kelas Medical Imaging. sangat suka bila puan tu mengajar. Paham tersangat lah paham. So memang takde lah mengantuk tengok-tengok jam bila nak habes. Sekali tengok ehh! dan pukul 10. Puan still cerita-cerita pasal CT Scan dia tu. Takde siapa nak bersuara, maka aku pun bersuara lah.

"Puan, kami ada kelas pukul10"
"Oh! Yeke. Dekat mana? Sini ke sana?"
Ramai-ramai jawab "SANAAAA!"

Berani aje aku ni nak bersuara. Kalau BM lah, cuba kalau BI, nganga jap pikir ayat apa nak cakap. Yer aku lemah BI. Sedih!

Kelas seterusnya dekat blok lain, memang jauh laa kalau nak berjalan. Habis jer kelas dah pukul 10.03am, nak bawak kereta lagi, nak parking lagi, nak berjalan dari kereta ke kelas lagi kan dah makan sedikit masa. Paling kurang pun 10minit.

Nak dijadikan cerita, aku period! So pergi la tandas dulu sebelum masuk kelas BI. Pakai apa yang patut supaya selesa di kelas. Siap cepat-cepat masuk kelas terkejut dengar lecturer tu dok beletiaQQQ, muka dia garang mengalahkan GHIMAUUU dan badan dia besar macam GIANTTTTT! Auwww gentarrr nyahh oii :)
LATECOMER SIT IN FRONTTTTTTTT !!!!!

Nahhh! Tak pasal-pasal kena marah pulak. Si Otai apa lagi duduk lah paling depannnnnn sekali, betul-betul mengadap lecturer tu. Risau aku takut tempias ayaq liuq dia teeeheee :D

Dia garang, Si Otai ni buat muka toyaaa je. Alahh, biasalah, lecturer dari fakulti lain memang over sikit bila masuk fakulti lain. Tapi bagi aku lah, dia bukannya garang tersangat garang pun. Dia buat macam tu so that takde student yang akan pijak kepala dia. Kan? See how positive i am! :)

Sila baca versi member aku pulak, dia cakap aku OTAI okay. Bangga kejap. BAAAHAHAHAAHHH

Saya yang Otai,
Hazirah Barakbah


3 comments:

joegrimjow said...

otai apa agak2nya tu

Fendy said...

otai laa tue..

fiq said...

citer ni dh basi la. =P