Saturday, July 31, 2010

You Busy, I Nak Cari Scandal, Boleh?

Aku busy sekarang, final year student  katakan. Projek FYP dah start, assignment jangan cakap lah, berlambak-lambak lecturer bagi. Depa tak paham kaa kami banyak kerja lain nak buat? Dengan BIOMEHS lagi, sangat banyak aktiviti sem ni, waduh. Ponin den!

Pastu semalam boleh pulak sorang hamba Allah ni cakap, nak carik skandal. Sebabnya? Aku busy tak sempat nak sms, calling-calling dia. Dia terlalu banyak free time sampai tak tahu nak buat apa, so makanya dengan itu, dia cakap nak carik skandal and aku izinkan jela. PADAHAL HATI SAKIT NAK MAMPOS! ;grrrrrrrrr

Sila lah carik, I tak kesah. HUHHHH!

Bai!

4 comments:

izhar said...

Haha :p

Fendy said...

sabar2..jgn ikot hati n perasaan sngt taw..
s0m1 kna mngalah dlm hal2 gni :)

.Anna. said...

LOL. mula-mula baca ingatkan nak cari sandal! haha. silap bace daa pulak. :D

Hazirah Barakbah said...

izhar ; suke awk eyhhh?

fendy ; hamba allah tu memang sajeee nk saketkan hati. sabau ajolahhh

anna ; babeee, kalau sandal, die nk carik beribu2 pun i relakan. ini sekandallll oh my, :|