Saturday, July 3, 2010

Praktikal Tamat. Report Belum. Jiwa Sengsara.

Tengah pening nak buat report praktikal pulak ni. Banyak kot! Berapa banyak project of equipment nak kena letak dalam report. Baru buat company history, location of company, tapi pages dah sampai 30! Kalau masuk project? Seratuskah?

Project 1
Defibrillator

 Project 2
Infusion Pump

Project 3
Syringe Pump
Cukup lah kot, ke nak kena tambah lagi? Buat banyak-banyak pun macam lah lecturer nak baca kan kan? Stress sebenarnya. Stop jap buat entry kat blog. So sekarang nak sambung buat.

Bai! :D

5 comments:

Anonymous said...

oi tu bukan ventilator la. itu nitrix oxide delivery system la. buat malu kompony jer

Hazirah Barakbah said...

ok bos. saya tukaq gambaq. kahkahkah. gambaq venti tak cantekkkk !!!

Anonymous said...

itu lum baca sejarah kompony lagik, ntah versi apa korang taruh... heheheee

fiq said...

en anon ni MR ro ke?

Hazirah Barakbah said...

fiq ;

haa mr ro lah sapa lagi. dia jaa suka buat onar kat blog aku. pasni dia p blog ang plak laa hahaha