Monday, July 19, 2010

Belaan Baru Sangat Comel !!!


Betapa berlagaknya itik ini. Tengok lah juih mulut kalau nak panjang semahu-mahunya nak panjang. Haha, baru beli itik ni, nak letak dalam Kacaq, so masa driving nanti leh geleng-geleng sama die. HAHA.

Nak upload video itik macho nih, tapi asyik error je. Kalau tak boleh korang tengok betapa menyampahnyaaa gelengan itik macho tersebut. :D

Haaa dah bolehhhh upload. tengok lah tengok. MENYAMPAHHH GILERR KOTTT! hahaha :D

6 comments:

Liyanaa. said...

i nak kinap itik u :P

Hazirah Barakbah said...

liyanaa : hahaaa comel kannn?

chacha said...

nak pinjam 4taun boleh x? xp

fareezyusoff said...

siap ada nama lg haha Kacaq..!

Fitrihadi.com said...

wahhhhh cool giler!!!! bak satu! hehehe


- - -
Mcdonald’s GCB Burger Terbaru!!!

Lee said...

Rase mcm mainan kat fun fair yg tembak2 itik tu... nanti kalau aku nampak kereta ko, aku tembak, huhuhuu