Thursday, June 3, 2010

Tiada Lagi KEDING Mu

Salam. Hai.

Ohh, cerita bawah ni sambungannya nanti-nanti pulak lah sebab kena tunggu masa yang sesuai, masa yang sangat lapang untuk karang cerita. Nak kena ingat hal 5 tahun lepas kot, macam-macam adaaa.

Kali ni nak kongsi cerita best ni. Aku dah tak keding lagi. Welllll, duduk rumah, Umi masak makanan yang berkhasiat, hati juga sangat bahagia, maka dengan itulah berat aku bertambah.
See! See! 48.5kg okayh! Satu pencapaian yang sangat sangat sangatttt memberangsangkan. Aku suka! Mengikut BMI, berat aku perlu 50kg so that barulah badan aku dalam kategori yang ideal.

Sebelum ni nak naik 46kg pun macam satu perkara yang sangat lah mustahil. Makan punya lah banyak tapi dok 44kg-45kg. Gila tak gila. UNDERWEIGHT kotttt! Hopefully berat ni maintain lah kan.

TAPI, bila balik Skudai rasanya akan turun ni kot. Makan tak tentu. Nasi goreng memang langsung tak lalu dah. Tengok pun boleh buat muntah. Tiap hari asyik mi tomyam. Muka pun macam tomyam. tsktsktsk Y_Y

8 comments:

Ery Farieha said...

tinggi berapa?

Hazirah al-Barakbah said...

Ery Farieha ;

164cm jer yangg. :)

DaKMuO said...

adoi.. tingginya.. gua pun 162cm je X_X


Jom terjah http://dakmuo.frenzyfm.my/

Anonymous said...

takpa2...berat cam tu ala2 miss universe....ahaks

Hazirah al-Barakbah said...

DaKMuO ;

hehe lebih 2 cm je bai. mkn kcg panjang byk2 k? calciyum ke ok jugak :)

Hazirah al-Barakbah said...

Anonymous ;

eceyh. miss universe lah sangattt :D

[z@ck] said...

hang patut amik sikit lemak aku weyh!
hahaha

Hazirah al-Barakbah said...

zack ;

meh sket mehhh. ahahah