Monday, May 17, 2010

Who Will Win the World Cup?

Salam 1 Malaysia :D
Tidak lama lagi, World Cup 2010 yang ditunggu-tunggu bakal bermula. Kehangatan Afrika Selatan akan makin membara dengan adanya pasukan-pasukan hebat yang bakal berentap dengan semahu-mahunya untuk merebut takhta juara World Cup 2010.

Dah nama pun Afrika, tempat bakal berlangsungnya World Cup, apa kata kita layan dulu video & lagu tema untuk World Cup 2010 South Africa ni. Pastikan gelek-gelek pinggul tu okay. baru lah seseksi orang-orang Afrika. :)


Haaa apa macam? sudah puas bergelek-gelek? Waka-waka ayyy ayyy!~

okay enough! so Who Will Win the World Cup 2010? bleacherreport.com ni kata, aku ambil cilok saja lah. ok dia kata ;
Group A winner France will take on Group B runner-up Greece in the second round. Les Blues will win a hard fought match.
Group B winner Argentina will face Group A runner-up Mexico. The Albicelestes will squeak into the third round with a win.
Group C winner England will face group D runner-up Australia. The Three Lions will have no problem dispatching their former penal colony.
The Germans will be the winner of Group D and will play Group C runner-up USA. The Germans will be efficient in their return trip to the third round.
Denmark will be the winner of Group E and will face Group F runner-up Paraguay. The Danes will advance over Paraguay in a tight game.
Italy will breeze through to be the Group F winners and will play Group E runner-up Cameroon. The Azzurri will play tough defense and struggle but move on in penalty kicks.
Group G winner Brazil will face Group H runner-up Chile. Brazil will win in a goal fest over Chile to advance.
Group H winner Spain will feel like they got shafted by winning their group by having to face Group G runner-up Portugal. La Furia Roja will win an instant classic to move on.
In the third round, France will fall to Argentina and Maradona’s team will advance to next round, controversially. England will face Germany in a rematch of World War II and the Three Lions will prevail again.
Denmark will shock the world and advance over an Italian team that will look old and slow. Brazil will outlast Spain, who is physically worn out after facing Portugal in the second round.
Maradona will cost his team a spot in the finals with is antics and England will advance to the World Cup Final. Facing the Three Lions will be Brazil who will oust a very tough Denmark team.
In the final, Brazil will break England’s heart by beating them in a penalty kick shootout. The win will give the Brazilians their sixth World Cup title.

Secara kesimpulannya, Brazil bakal menjuarai World Cup 2010 mengikut ramalan mereka-mereka ini. Kalau Brazil menang, makanya ni adalah kemenangan mereka yang ke-enam. Wow, hebat bukan? 

So kalau nak tahu siapa yang bakal Juara World Cup 2010, tunggu depan TV tu bila ada saja perlawanan. Nanti dalam paper mesti ada keluar Table setiap Group and siapa lawan siapa siap ada kotak untuk letak keputusan. siapa rajin boleh lah buat. :)

Project Alpha juga tidak ketinggalan dalam mempromosikan World Cup 2010 bergandingan dengan Adidas & P1W1MAX. Untuk keterangan lanjut boleh Klik http://projectalpha.com.my/promo


Gunalah ia tanpa was-was. Dapat mewangikan peluh untuk para pemain agar sentiasa macho dalam padang :)





Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

7 comments:

Huda said...

Good Luck :)

Hasrol Nizam said...

saya sokong spain..
lagu shakira tu pun lagu utk world cup jugak ek..baru tau..hehe

L said...

byk btol entry pasal world cup kan...tp spain jugak yg akn menang..huhu

Hazirah al-Barakbah said...

Huda ;

thnx. ohoho

Hazirah al-Barakbah said...

Hasrol Nizam ;

tak tau nk sokong mana sbnrnya, payah laa nk agak utk world cup ni kan.

Hazirah al-Barakbah said...

L ;

biasalah tu :)

izhar said...

spain, argentina menjadi pilihan hati