Friday, May 7, 2010

Korang nak aku tulis pasal ape?

Banyak sebenarnya nak berceloteh kat sini, idea melimpah ruah. tapi paham2 lah bila dah datang penyakit M, terbiar lah blog ni tanpa entri baru.

Saje nak tanya pendapat korang, nak cerita pasal apa ye? cerita ape yang korang suka baca? personal? cintan-cintun? tips? tutorial? kekeluargaan? makanan? jalan-jalan? shopping?


tetiba hati dah tersuka warna BIRU. alahaiii.

ehhh ok lahh nak kena bawak nenda tersayang jalan2 :D

ciau! ♥

7 comments:

lieya orange M.I. said...

hyee...singgah sini...=)

PiDoT_OtAi said...

hmm.. aku rasa better ang banyakkan pasai makanan.. resepi ka. apa ka.. hehe.. pak cik suko..

[z@ck] said...

ko tulis je apa2 pun..
ak tetap akan baca

fiq.k.b.e.6.2.0.7 said...

tulis psl ak pn ok gak. hehehe... =)

alia rahman said...

nakkan tutorial utk blogspot boleh :D
thanks hazirah :)

Hazirah Barakbah said...

alia rahman ;

babe, u nk tuto apa pasal blogspot? email i, shnurhazirah@gmail.com or add me at ym - shnurhazirah@yahoo.com

nnt i try explain ape yg u nak :)

Alia Rahman said...

Hazirah :

owrite.nanti i emel u okey :) thanks for tutorial utk letak favicon dekat blog.

ada certain blog explanation dia tak hbes.but yours are easy to understand and you are using simple words :)

thanks alots yah :)