Thursday, May 20, 2010

Football=Adidas?

Salam semua. Hai hai!

Ehh tengok tajuk pun macam - apa kes perempuan ni kan asyik-asyik nak cerita pasal bola. Lagi-lagi bola. Alaa, kata nak World Cup dah, so sekarang ni hot topic mesti lah pasal bola.

Semua-semua pun tahu kan bola ni di main oleh bola-bola sahaja. Erk! Bola-bola sebenarnya adalah lelaki, ehh Hazirah apa kau merepek. Panggg!! Bola selalunya dimain oleh para lelaki yang macho-macho gagah badan hot nak mampos kan, sepak-sepak bola, ligan (kejar) sana, ligan sini, sebab apa? Sebab nak masukkan sebijik bola ke dalam gawang gol tu haa. Dah laa kejar beramai-ramai, wahh bola kau memang hebat, jadi tumpuan ribuan bola-bola hot (lelaki-lelaki).
Nahh kau, ini bola-bola pengecut, siap handbag lagi kau. Ni semua sebab diorang hanya pakai barangan Adidas untuk luaran sahaja.
Pakai kasut Adidas dijamin sepak bola hujung gol terus masuk gol pihak lawan. hebat kan? Belilah Adidas! hoyeyy! :D


Bersempena dengan World Cup nanti ni kan, Adidas kan sekarang dah advance, ada perfume, deodorent bagai kan. Haa, paling mantop adalah Adidas Action 3. Kenapa? Hey, kau tu footballer, memang wajib sangat pakai Adidas Action 3.

Adidas Action 3 memberi perlindungan selama 24jam dan anda akan sentiasa harum dan bebas dari bau peluh yang euwww busuk!

Adidas Action 3 juga ada kuasa ajaib menyerap peluh-peluh yang keluar lalu mengeringkannya seumpama kau mengelap peluhmu ditambah lagi dengan sistem extra cool buat anda sejuk dan bertambah-tambah macho di atas padang.

Adidas Action 3 juga bebas alcohol which means memang sesuai untuk pemain bolasepak agar tidak hilang kawalan akibat pengaruh alcohol. Anda akan cemerlang dengannya! hoyeyy!

Adidas Action 3 dan Bola memang sesuai bergandingan seiring dan sejalan. WAKA-WAKA AYYY AYYY!~









Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. The Project Alpha bloggers will be at the Adidas Pure Game Ole KO event on Friday (May 21), from 7.30pm-8.30pm. Catch them in action!

8 comments:

SonnyKazu said...

hey... check out my post too, including my updated VLOG! :D

http://wklow.blogspot.com

hazman aka species1980 said...

Baju brand adidas memang besh...

hans said...

nih contest nuffnang kan?
kalau betul
gudluck

kembatolo™ said...

dapat komisen dari adidas ke nih?upah promote..haha

Hazirah al-Barakbah said...

SonnyKazu ;

ok! :)

Hazirah al-Barakbah said...

hazman aka species1980 ;

yezza mmg minat sama brand itu jugak :)

Hazirah al-Barakbah said...

hans ;

yep. tgh rajin buat p la. dpt tak dpt len cita hehe

Hazirah al-Barakbah said...

kembatolo™ ;

tak dpt lagi lah. hopefully dapat lah :)