Sunday, April 4, 2010

X-Files Super Scariest Song EVER!

Pengalaman ngeri masa kecik bila dengar lagu X-Files pukul 10malam dan tamat jam 11malam. ehh takot okay takott! Masa kecik dulu umi dah wajibkan pukul 10malam mesti masuk bilik, tidur, sebab esoknya kan sekolah. tu satu hal lah, aku dah laaa tidur sorang2, bilik paling kedepan pulak tuh dekat pulak dengan ruang TV! Paling tak suka lahh dengar lagu tu berkumandang, kalo terdengar, mesti cepat3 ambil bantal tutup telinga pastu tarik selimut sampai tutup kepala tak mahu bagi nampak apa2 then mata tutup rapat3 terpaling rapat yang mungkin!

lagu tu dah satu hal, hal lain pulak bila tengah2 malam terdengar lah pulak bunyi2an tak enak kat luar, dalam hati alamak ALIEN kah??? matii lah aku dia masok bilik aku lah nanti sebab ada manusia comel dalam bilik nih. ahhhh terus lah buat perkara yang sama macam masa dengar lagu seram tadi tu. haha. see betapa penakotnya aku?


Tapi kes penakut ni kes dulu2 masa kecik lah, sekarang kalau dengar lagu ni tadak hal dah laaa...kalau dengar bunyi2an kat luar bilik pun buat tak tau jer, alaaa mesti cik siti lah tu, takpun cik mus. haha. POSITIVE beb!

Ada tak sapa2 yang takut jugak dengar lagu X-Files? ke aku sorang jer???? *_*

4 comments:

saya_arief said...

kalo dulu..dengaq ja lagu ni..aku tukar tb tros..

syahirah alyahya said...

haha.. mmg mendup-dapkan jantung lah lagu ni.. tatoot!

Hazirah al-Barakbah said...

arief ;

aku tak boleh nk tukaq sbb my dad suka tgk! haaaa terpaksa lah dengaq jugak terus jd mimpi3 tak ebak. haahaa

Hazirah al-Barakbah said...

syerah ;

haahaaa sungguh pun! :)