Wednesday, March 31, 2010

APRILFOOL. ehh dah april. cepatnyaaaa!

salam readers.
cepat pulak masa berlalu, tup tup tup dah APRIL! bakal mula lah final exam untuk semester ini. okay caiyok to all yang akan exam nnt!! ohh aku nak bagi peringatan siap2 ehh, kat bawah2 ni semua gambar lama2 masa diploma, so memang lah kebudak2an + keburukan muka yag sangat lah memalukan kaum erkkk. so kalau tak tahan nak tengok belah cepat3 haha takot kang muntah emas pulak.

aku ramai sangat kawan, ehh yeke? aku tak peramah, aku tak reti nak sapa2 orang yang aku rasa aku tak berapa nak kenal, aku payah nak percaya kat orang, aku nakal, sangat nakal n ada jugak kata aku jahat! ahhh aku tak kesah pun orang nak cakap ape, yang penting hidup aku bahagia dengan kawan2 yang sayang aku. contohnya Siti Atikah Binti Topik. nahh nama ic terus aku letak. tataplah muka2 kami start dari 1st sem diploma (2005) sampai lah gambar terbaru kami which was on my birthday.



Tikah, dah 5 tahun rupanya kita kawan, penah duduk sebilik, malah setilam sekatil lagi. Thanx for all ur support sepanjang kita kenai. ehh ang ada bagi sapot kat aku kaa??? hehe even ang tak reti nak ekspressikan riak muka ang risau ka sedih ka bosan ka, tapi aku dapat rasa kot smua tu. ang pendiam, tapi aku agak banyak bercakap kot, plus aku suka bebel, aku suka maki marah2 orang, bila aku tgk ang rileks, terus aku rasa macam alamak aku terover laa pulak ni, terus diam pastu.

so on ur birthday today, i make this special post just to wish u happy birthday. hope u will get wutever u want for ur future. i'l pray for u and hope that our friendship will be forever.


Happy 23rd Birthday Tiktop!!

15 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

wah!!
hepi buzday to ur fren!!

rohanimohamednoor said...

nk pggl tiktop siti lah pas ni..leh??

kenwooi said...

yeah so fast april edy =/

Hazirah al-Barakbah said...

a d r e y n i e e l i s y a ;

hehe mesti mlm ni die kena telur+tepung+air ahaha

Hazirah al-Barakbah said...

rohanimohamednoor ;

boleh sajork.. ada org panggey dia siti

fitri oh fitri said...

lol. april fool jgk dia igt. igt jugak birthday sy! huahuhua!






http://fitridzulkifli.blogspot.com

F I T said...

ehem ehem tak tau nak kata apa sebab sini boleh taip je..takleh cakap hehe

ddy the writer! said...

kate kat kwn akak, ddy ucapkan happy bufday!

Hazirah al-Barakbah said...

fitri oh fitri ;

bday kau jugak eh? ye ye okay happy birthday yea!! ;)

Hazirah al-Barakbah said...

F I T ;

apesal weh? ada yang tak kena ka??

Hazirah al-Barakbah said...

ddy the writer! ;

ok ddy, thanx!!!

tiktop said...

tqvm yong.... hehehe
btoi2 dh 5 tahun kita kawan....
kawan smpai mati oke!!!
aku xkena ap2 lg sbb ptg ni aku ad test.. mlm ni xtau la ap nk jd... ad klas plak 2... aku nk p amik mc.. aku takot jd mcm sem lpas... hahahaha

F I T said...

tu lawak2 je la heheh adoii tak kelakar ke? :P

Hazirah al-Barakbah said...

tiktop ;

ahahaha alahh takyah mc weh ang dok jaa diam2 dlm bilik tu ha..takot sgt..tapi kalo kena pun apa salahnya kan..1tahun skali jaa pun :)

Hazirah al-Barakbah said...

fit ;

kurang mantap. perkuatkan lagi ilmu lawak tu. hehe ;)