Sunday, April 11, 2010

Suara Garau + Mata Mengancam = Lelaki Macho

Dulu tiap hari kalau boleh nak dengar Justin Timberlake nyanyi, tiap hari dok pasang lagu dia jaa. siap hafal3 lagi even rancak macam mana pun. fanatik sungguh! sekarang muncul pulak si Justin Bieber. alahaii comey bebenor suara dia, 1st time dengor ehh artis perempuan ke nyanyi nih, suara ala2 pondan gitu. bila dengar nama Justin, lahhh laki rupanya ko! suara tak pecah lagi dow soo boleh lah dimaapkan. his dance also quite nice lah, tapi Justin Timberlake lagi masyukkkkkk!






lagu dia semua mesti berkait3 nak mengorat3 gadis. ceit adik Justin p belajaq leklok dulu naaa baru leh nk ngorat gadis. sogha tu pun hang p bagi pecah dulu barulah macho nak ngorat3. hehh nasihat dari akak pah ni haaa dengaq2 lah sikit naaa :)

10 comments:

Anonymous said...

demam justin melanda malaysia!.



*aku set lagu baby utk message alert. tu menandakan aku suka dia ke?. erks.

luvly mya said...

lol..baru tau lagu baby tu lagu justin bieber.memang ingat sore pompuan..haha

Qiha Aziz said...

lagu dia yg one less lonely girl tu pon best :)

Hazirah al-Barakbah said...

cik anon ;

haaaa peminat fanatik justin dah dtg! haha. baby baby baby ohhhh~

Hazirah al-Barakbah said...

luvly mya ;

sora budak laki yang hampir2 nak matang. haha

Hazirah al-Barakbah said...

Qiha Aziz ;

boleh dikatakan semua lagu dia best2 lah. vclip pun gambar santekkkk jer. teens lah katakan :D

[z@ck] said...

aku pn konfius dia ni laki ka perempuan waktu awal2 dgr lagu Baby..

hahaha

Hazirah al-Barakbah said...

[z@ck] ;

haha laki hampir2 matang :D

jihan said...

wa.....begitu cute...i like....suara pown blh tahan macho....lol

Hazirah al-Barakbah said...

jihan ;

ko makin menyukai anak ikan ehhhh? ;D