Friday, April 23, 2010

Bulan Kemalasan

Bila dah habis exam, mula lah rasa bosan tak tahu nak kena buat apa, tidur pun tak lena, online pun tak tahu nak tengok apa. haish, ni apa masalah sebenarnya ehh? bila dah sibuk belajar, sampai sakit otak jadinya, manusia memang pelik, ehh salah, Hazirah Barakbah yang pelik. T_R Sekarang dah start cuti semester, 26april bakal mulalah practical pulak. ohh ohh. takot oi!!

Bila dah takde kerja, mula lah cari kerja, usha blog sampai tembus skrin laptop mencari idea blogging. pastu ternampak ehh tak sampai 10 post? haha memang dasar pemalas anak dara ni. tapi perasan tak bulan February je yang sikit. bulan laen smua ok3 lah jugak.

entry bosan. idea cepatlah datang~

6 comments:

sebelas said...

hahahha....tak per!lepas nie idea datang ler tue :D

http://nomborsebelas.blogspot.com/

rohanimohamednoor said...

xmasak gulai udang ka rini?

Hazirah al-Barakbah said...

sebelas ;

ada, tapi malas pulak datang menjelma

Hazirah al-Barakbah said...

roni ;

kemarin dh masak gulai udang, harini masak sambal tumis asam daging, sotong masak kunyit ngan bendi kicap.

Abdullah Ghani said...

apa lagi,cari laa keje part time...

Hazirah al-Barakbah said...

Abdullah Ghani ;

isnin ni dh nk practical. tak perlu carik kerja :)