Friday, April 16, 2010

Adamaya Makin Mengancam Dari Hari Ke Hari ♥

Tengok tak Adamaya? haihh rugi lah kalau tak tengok sebab cerita Adamay sangat lah sweet! okay aku tau aku dah kemaruk tangkap cintan dah dengan Adamaya, hari tu dah penah buat entry pasal Adamaya, ni buat lagi. terlampau sweet sampai merenyam aku kalo tak dapat tengok!

Episode 07 hari Khamis bagi aku banyak jugak part yang comel3, manja3 gitu. antaranya bila Lisa call adam, Maya buat muka tercebik2, macam merajok + jeles lah tu. Lagi, dah ade adegan cubit2 manja. AWWWW~ u comel lah Lisa Surihani!

"Hello Lisa, ye haii. haa ade keja lagi ke? ohh nanti besok lah, saya sekarang tgh ada hal sikit. yer okay baiiii~"
gaya ala3 sukeeee gitu bila Lisa call, maunye si maya tak jeles :D

"Kenape? Takut jadi balu berhias ker?"
nahh sekali kau cubitan manja Maya bagi kat Adam. comelll ohhh!

untuk episod seterusnya hari isnin ni. wowowwww tak sabar lah nak tengok isnin nih!!
Adam cium kepala Maya depan Dani. nahh kau sorang jeles, sorang tergamam dapat ciuman. padan muka kau Dani.

ehemm ehemm. nampaknye episod pasni Maya dah mula tersuka dekat Adam. awwww!~ awww!~ super duper like lah!


kau yang bernama cinta, 
kau yang memberi rasa, 
kau yang ilhamkan bahagia, 
hingga aku terasa indah.

10 comments:

ainhamzah said...

suke gak ADAMAYA..
dah jadik ikutan sume dah tu
tp sll terbabas kat tv3..
hooo..
^^

cik syazni said...

sweet kan cerita ni, dulu pon mmg suke cerita I'm not Single ;)

she said...

suke cite ni jugak..cume terlalu serupa dengan cite im not single lah.tapi tetap suka

Kapten said...

cess
mentang2 aku x dapat tgk awek aku berlakon --> keja lor

syahirah alyahya said...

oohh tidakkk hazy! aku pun sangat sukaaa!! =)

Hazirah al-Barakbah said...

ainhamzah ;

selalu terbabas? hehe. sedih la camtu :D

Hazirah al-Barakbah said...

cik syazni ;

sweet sungguh3 hehe

Hazirah al-Barakbah said...

Kapten ;

tgk jer kat website tv3 :D

Hazirah al-Barakbah said...

syerah ;

yaa yaaa macam kisah sendiri lah kan haha

[z@ck] said...

kena tengok ni..
=)