Friday, March 19, 2010

My Favourite Surfing Spot

Pernah baca tak pasal Instant Cash Blogging? i want to tell u nih, Nuffnang kan sekarang tengah adakah Project Alpha Season 2, so dengan hanya ber-blogging, Nuffnang akan bagi RM20 secara terus menerus masuk ke akaun nuffnang anda. haa teruja teruja? tak caya? sila ke website Project Alpha. sungguh aku tak tipu :)
petang semalam dalam suasana yang dingin di bilik bernombor 3073, berhamparkan meja berwarna merah, aku dapat email dari ChurpChurp. omg i teruja u! terus cepat2 terkinja-kinja menari makyong sebab tak sangka secepat ini akan dpt tweet to write from ChurpChurp. pastu baca la apa ChurpChurp nak, terus sukahati klik link Project Alpha, baca details and terus berangan dapat RM20! $_$

ehh dapat bajet tak mane tempat favourite surfing aku? mane lagi kalau bukan kat meja study dalam bilik nih. kat meja ni lah tiap masa dok bertentangan mata dengan laptop cabok nih. laptop ada mata? *pengsan*! bilik student, paham2 lah macam mana kan, ade meja 1, katil bujang 1, dgn loker 1. katil tu buat tido aje, takkan nk ber-surfing dlm loker? sesak napas lah guwe.

i named my table as Merah boleh? sbb ianya berwarna Merah. Merah ni luas, so sambil study pun aku surfing jugak. bak kata pepatah, sambil menyelam kita minum air jugak lah. bosan lah study jer, cepat ngantuk, tapi kalau dapat surfing, nah kau sampai pukul 3 4 pagi pun mata boleh terbelalak!

Facebook mmg dah jadi macam kekasih hati dah, selain tu aku suka baca blog, blogwalking mana2 blog kan, tengok Youtube layan3 muvee, tak dilupakan tengok Project Alpha last season. Project Alpha Season 2 akan muncul pada 19th April 2010. Jangan lupa tengok! Pesanan kpd diri sendiri. *_*

dengar2 cerita jugak dekat rumah my dad dah POTONG TM-Net n guna P1-W1max. walla! mesti laju, dapat blogging dengan lebih pantas! :)

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

9 comments:

saya_arief said...

bez bende nih..
dapat 20 inggit..
bez woooo..

Hazirah al-Barakbah said...

arief ;

heh dh dapat yer?

Luffy said...

uik
sempat tak entri ko neh dapat RM20?
masyukkkk

Syima Boyd said...

eh tak lah yang... sreamyx lagi laju.my fren skrg tgh hantuk2 kepala kat dinding sbb pindah rumah then pasang p1-w1max...

Hazirah al-Barakbah said...

luffy ;

ntah. blom dpt haha. buat aje :)

Hazirah al-Barakbah said...

syima ;

hehh iklan mestilah kena puji kan kan. nnt ade iklan streamyx puji streamyx plak..iklan digi ke celcom ke puji jugak. :)

syahirah alyahya said...

aku x paham la benda nuffnang ni zi..
camano ek?
wimax kat umah ang laju gila dak?
agak2 area umah aku laju gak dak? ;)

akiN aMar said...

p1w1max laju ker?..
kawan guna gak..
macam slow jer...hee ;)

rohanimohamednoor said...

p1 kat jln sekerat xlaju la weh..then nk potong kna penalty lak..haru viru