Thursday, March 18, 2010

I Love You Nuffnang!

salam readers. n hi! :)
entry before ni cerita pasal keywords merepek2 kan? kali ni kita serius sikit lah. aku dapat buffered earnings lagi! bukan 1 bukan 2, sekali datang sampai 4. boleh eh macam tu? serius aku bukan tahu sangat pasal buffered earning ni. bukan tak tahu tapi belom berapa nak paham lah. mandom sikit orang2 kedah kata.
metered earnings dah ade 4, tak la masyuk sangat earning yg aku dapat, tapi syukur lah dari tak dapat langsung kan. minggu lepas aku blogwalking, pastu terbaca lah tips2 nuffnang. macam2 blogger tu cerita. dia cakap dia update survey kat nuffnang tu 2 kali sebulan. apa lagi aku pun terus lah cepat-cepat-cepat g update.
situ kan ade pasal personal n about blog kita kan. kau cerita betol2, cerita biar orang nuffnang tu percaya kat kau n nampak macam wow gempak ah blogger nih. haa boleh? ok jangan caya sangat tips aku ni, nnt aku cari otai2 nuffnang, aku sharekan tips diorg kat sini. *kalau rajin lah*


ok bai bai.


TENKIU NUFFNANG!!!!!! :D

4 comments:

hajime said...

mantap~~~ digi untuk kamu

wawan said...

raya ind* la hg cik pah!!!

Hazirah al-Barakbah said...

hajime ;

makasihhh pak! :)

Hazirah al-Barakbah said...

wawan ;

ang dh raya dulu dr aku kan. hohh aku pemalaih nk update blog. malaih blogwalking. haha. takleh lwn ang lg laa :)