Sunday, March 7, 2010

Blogger Bloggerrrr

esok adalah hari isnin. esok aku ada test biomechanics. study pun mcm ok lah paham. tapi bila buat 2 3 soalan mula lah tunggang-langgang. lemah betoi!

esok ada test, tapi dalam otak macam2 idea ada nk buat entry untuk blog tersayang nih. pelik! bila masa free, idea takmau nk ada, bila dah busy dengan test, dengan esaimen, dengan lab report smua, time tu lah idea nk menulis mencurah2 ke ladang gandum!

mungkin sebab neuron dalam otak tengah berkembang secara pesatnya kot? maka idea terus bercambah-cambah. yeke? boleh pakai ke teori aku ni?

ok selalunya anda-anda sekalian dapat idea nak menulis macam mana?

kadang2 ada yang update sehari sampai 3 4 5 kali. respect lah blogger camtu. idea tak penah hilang. aku? kejap timbul kejap tenggelam.

hehh ok adiosa darlingss. wish me luck for my biomechanics test yah! :)

2 comments:

Supia Chao said...

Good luck for your test.. ^^

Monkey D Luffy said...

idea x berkunjung banyak
kena jimat2
hehe