Monday, November 30, 2009

Pinky Lady Contest





t&c #1: Buat satu entri bertajuk "Pinky Lady Contest" dan ceritakan apekemenda yg best sgt tntang PINK ni. 
t&c #2: Upload 1 SAHAJA gamba anda yg serba PINK 
t&c #3: Copy contest banner di page ini dan paste di entri anda. Dan sila link gamba tersebut ke page ini. Nak follow? it's up to you :)
t&c #4: Letakkan banner contest di sidebar anda. 
t&c #5: Letakkan link entri anda di ruang komen entry ini ye. 
t&c #6: Sila submit sebelum 30 Nov 2009 11:59PM.






apa yang best tentang PINK nih?
ohh okay actually im not a PINKY girl. haha
i hate PINK. tapi my umi, adik, kawan2 cakap i seswai dgn kaler PINK sbb i puteh. ohh ya ka? hehe..
i rasa PINK ni mmg sgt lah seswai utk gadis2.
sbb kaler ni nmpk sgt soft, buatkan org yg pakai tu nmpk sgt ayu oh my oh my mmg bikin smua org terpesona lah.


ps. kak Ciare, PINKYkah saya dlm gambar ni? hehe :)

6 comments:

wawan said...

mari kita tengOk siapa yg kenaaaa

sy pun masuk jgk contest ni..hehehehe

ChePah said...

keh3..gamaq dia sgt santek lah..gmbaq i biasa sajorkk :)

Fatt.Nazz said...

cekpah...mcm pepel jek...
Kehkeh...
:)

ChePah said...

ha'aaa eh? usha3 balek mcm perple jerk..haha habes laa kena rejek awal2 keh3...

wawan said...

hahaktuih!

hat tu gamaq reject jaaaa

ChePah said...

wawan : elehh yala tuh hahahah