Monday, November 30, 2009

Hotlink Youth Club

yer i agak ketinggalan at this tym! hehe kalo idak bab2 operator ni i lah plg laju. sejak2 no maxis i tadak sapa yg call/msg so i biakan jer mcm tak bernyawa. smlm masa tgh makan i tanya haziq whether ada tak topup rm2, gila kedekut haha. heyy kredit i kat maxis rm55 bebb!! banyak tu :)


and then he said manada! plg kurang pun rm3. hoo takpa la topup sajalah sbb dh nk expired date dh pun ni kang lsg takleh guna payah jugekk.
why do i need 2numbers? sbb kalo celcom buat hal, boleh guna jugak maxis nih kan kan. hehe.


so after dh topup haziq suruh i tukau ke Hotlink Youth Club memandangkan i kan maseh remaja. i igt takleh nk tukar sukasuki kena g maxis centre smua tp skrg udah bolehhh. dial *100# sajorkk. apesal la tak habaq awai2 hoho. tolak RM8 saja utk nk activatekan pelan baru ni.


apa beza ngan operator laen? haha tgk la kat bawah. sama sajaaaa..... :)





yg penting kredit i akan expired pada tahun 2013 yehh. takyah topup dh la paihni sampai 2013 haha :D
jimat jimat jimat!

2 comments:

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

lah baru taw keh??

ChePah said...

hehe i agak ketinggalan kan? poor me :)