Friday, November 13, 2009

Oh My Alien..Tak Tgk PISAU CUKUR lagi so takleh sebut Oh My Gucci ke Prada ke ape menda lg ntah. :)

~melenggang haii melenggang di tari lenggang, kalau baik hati nnt org pun sayang~
~bertepuk-tepuk tangan bertegur jgn segan,menari dgn riang,hidup menjadi senang~

dengan rasminya, saya sudah selesai semester 1 tahun 3.
maka dengan ini juga diumumkan, next sem sila buat yg lagik terbaek. :)

*rasa tiap sem dr dip lg camtu, eh tak dr skolah lg.bila dh tokleh jwb,insapp.konon nk blaja btol2 la lepas ni la ape la.tp manusia kan, mane2 pun sama jer.ckp3 tp tak buat.aku tak ckp korg tau,ni diri aku ni.bila nk sedar? entah lerrr*

nak kata aku tak rajin sem ni,rumate ckp aku rajin.
nk kata aku maen2 sem ni,aku maen Farmville jer.
nak kata aku angau sem ni,dh 3 tahun takkan dok nk angau terok2 lagi?

masa paper Principal Communication itu hari,aku tertido, maksud aku aku sengaja tido sbb taktau buat.tsk.
dh lama tak tido masa peksa.kalo dulu masa skolah,buat cepat3 pastu bantai tidoq!
n aku akan slalu terkejot penah skali sampai meja terangkat disebabkan kaki aku terangkat badan aku terus tegak pandang kiri kanan.
lalu menyebabkan org seblah aku iaitu Sundravali terkojut berok.ini cerita tahun 2004 okeh.hehh :)
rohani ang mst tak penah tau kejadian ni kan? hua3..

haa lagik3! masa jawab Biomaterial las monday,perott aku bunyik sgt lah kuat.
korg2 penah tak jd perot bunyik3 ni? hish malu gilos okeh taktau cane mahu kaver.
nak kata lapar,takde la lapar pun,tp bunyik jugak.
takkan ade alien dlm perot aku nih????

*alien tersayang*

12 comments:

.sTraWberRycH0c. said...

haha.samasama merdeka.
aq pon bis exam gk ri ni.
jumjum enjoy.
ngeee~~~

ChePah said...

hoyeyy hoyeyy :)

si LauT Mati said...

alien itu sangat menakutkan aku untuk berjalan2 cari awek di blog ini????????

ChePah said...

si laut mati ; jalan2 carik awek dlm blog adalah perkara paling tak macho bg aku hua3...

hans said...

hahah
pegi tgok pisau cukur
pastu sebut lah my prada ker my dior ker

ChePah said...

hans ; i tgu incik alien ni bawak g tgk :)

Fatt Chin Choy said...

hensemnyer
auwwwwwww

rohanimohamednoor said...

yerp..aku xtau peristiwa tu...story2

[z@ck] said...

hoh...
sebijik macam alien!
ahahaha

ChePah said...

ah fatt ; ko pun hensem itam manes katakan hehh :)

roni ; nnt i story okeh x]

zack ; HAHAHA alien pengubat duka lara wahaha :)

si LauT Mati said...

xpa la jalan2 x macho janji puas hati...hehehe..........

ChePah said...

si laut ; wah terbaek ahh motip kau!