Sunday, November 15, 2009

Berskandal sekali-sekala saje laa..Bukan selalu-selalu pun

yeahhh our new rappers, ChePah Hazirah al-Barakbah yaww yaww yaa awwaww~

ohhh ohh yaa aww aww~!

giloo pa aku meroyan ni wey? gilaa perasan nk mampos jadik rappers blah la kau Pah!
hey amacam readers adik2 abang2 bapak2 kakak2 makcik2 sekalian?
semua sehat tak? ker terkojut nengok rappers poyo atas neh? hey sape cakap i tokleh rap huhh?
terraa okeh ohh ohh yaa aww awwww~

i'm now siting on the chair at Perpustakaan Sultanah Zanariah UTM Kl Jalan Semarak bapak panjang kau tulis nama penuh tempat kau duduk seyy mmg kau meroyan tak tntu pasai skrg kan? hehs lantak :)

smlm i kua ngedate dgn ini dia cik Mas Amirah.unik kan nama dia Mas, sedap okeh :)

Last tym jumpa on 1996, which i was in standard 1 at sultanah asma.
dia pindah skola ke tmn uda.wey tmn uda seblah ja ngan asma baru,gatei p pindah sgt.ceh x]
but aku pelik sket bila dh jumpa kan,seems like we owez hang out together-gether tau.mcm2 jgak borak2.
ke aku ni mmg kuat borak? cakap manyak?
yelaa kan taek lalat penuh di mulut hua3 :) *malu kena cop ckp manyak hahh padan muka Pah*

i tot she's taller than me yelaa kan nengok gambau jer dlm fb dia.sekali laa cinonett sajork minah nih ish3.
aku jugak yg mcm galah panjang terlebih had ceh :|

makan sgt banyak laa smlm! sungguh muncet pwot aku haha aku tipu muncet jap pastu kecut balek berat takkan dpt nk lebih 44 seyyy! underweight okeh UNDER! i nak IDEAL!!!

cane nk naekkan bdn sampai 50kg? i need 6kg more.
jgn cakap weight gain.aku tanak!


ps. i dh tengok PISAU CUKUR..Panasss!~
pss. i loooove aaron aziz.body best.*apekena aku sejak dua menjak gatei lebih tgk body laki nih estrogen melimpah2 pulak padan la miss Jay berebut munculkan diri.macham ngokngek*
psss. i g genting japg :)

5 comments:

syarifah said...

i pon dah tgk pisau cukur ohhh my dior prada gucci louis vuitton! hahaha...
p dating kt genting ka wey hehe.

Fatt Chin Choy said...

pakai baju besi tambah ler berat tu
hehe

Noorlaila Mohamed Nor said...

tumpang tanya che pah
baju merah polka dot beli kat mana
nak jugakkk
comell

ChePah said...

syerah ; haha cita tu light ja tp sgt lawokk...

ah fatt ; baju besi boleh beli katne ehh??

laila ; bli kat blog wardrobe rehab

Noorlaila Mohamed Nor said...

jap nak cari