Saturday, November 28, 2009

Gedik Langkawi 4

selalu kalo post b4 this mst tamat kat pantai. padahal mlm ade jer program ktorg. terlupa laa dh pjg sgt cite so  mcm kena terpaksa sgt3 dh stop. okeh aku tahu mst ramai dh nyampah gilak tgk gambar konon2 bajet habeh HOT lah kan tp tak kira lah i must story jugak! :)


aktiviti mlm kedua, bershopping! ade bazar berhadapan Underwater World, dekat2 jugak la dgn Malibest Resort tu. so apa lagi sakan la shopping. proses tawar-menawar jgn ckp la. ada sorg awek tu sampai nk nanges2 mintak tawar beb. hehe. i beli dress. ok i taktahu bilamasa i akan pakai that dress. beli sbb nmpk cantek n trasa nk pakai but entah. i kan agak kasar. hehe. tgk la ada nafsu lembut getis ngade3 i pakai lah :D


after shopping, ok shopping ja take about 2hours camtu lah. kol10 baru masok keta tergedik3 nk p dinner pulak padahal tiket wayang jam 11pm. nk kua dr Pantai Chenang ke Kuah dh mkn masa 30min. so jadinya, dh so jadi pulak aku neh. ok pastu tak la diner. g dolu tgk wayang. cerita apa?


cerita ini, Pisau Cukur.
agak2 sape yg ada potensi utk jd pisau cukur antara kami 7 nih? i? mcm tadak gaya sajork :)


intan ckp posing ni santek. tp i nengok posing i burok gilaa kot!!! keh3 nevermind~


Posing terakhir kat Pantai Chenang. hehe sedeyh lah. tringat rohani terjun awai dr banana boat keh3 :D


weols check out pukul 9am. after setel check out angakat barang smua, we went to Awana Porto Malai. Intan ckp kwn2 dia nnt p Langkawi akan stay at Awana. woww! mantop habes la kwn u cik intan. mai jln2 ngan kami hang kena stay resort ja, sian kat hang noo. takpa kita sepp bajet.



kalo bab gedik kena laa smua org. gambar dh mcm album cover seyy :)



las picture together at Dataran Lang. i like this pict so damn much. it's soo KEWLL!



end of Langkawi story. hehe. gmbar tuan punya blog utk kenang2an (kononnn) :)


................................................................
TAMMAT


7 comments:

Eyriqazz said...

Nice picture.Tentu seronok pi ramai2kan?

http://eyriqazz.blogspot.com

ChePah said...

eyriqazz : yes. happening :)

cik EPAL said...

semua cun cun ;)

rohanimohamednoor said...

aku pon sama gak..beli tp tatawu zaman bila napakai

ChePah said...

cik epal : plus hot n gedix terlampau :)

roni : hehehe tgu sampai seru la baru nk pakai kot :)

saadah saadun said...

aku adalah jeles ngan badan ko..
hate chyuuuuu...
hokhok

ChePah said...

saadah : ini adalah keturunan okeh..nk tmbh berat sket pun sgtlahh payah! keding ajolah yg mampu hak3...