Thursday, October 22, 2009

Bila Perut Muncet Haruslah Ukur Baju Di Badan Sendiri

wahai dunia! intan si sayangg aku sudah pandai driveee!!
haha tiba2 bangga plak ye ah pasni aku takyah dh jadik driver dia.boleh la aku jd bos plak.hikhikhik sokaa i!
smlm si intan invite aku g umah die sbb die ade buat mendalah ni..

buboq jagong.entah ape die tu tiba2 katanya mngidam nk makan.so dgn rajinnya dia buat n sbb aku ada di kg halaman maka aku yg juga sbg sahabat dunia akhirat dia dijemput lah mkn juga.hehs.nice try sayang.sodap okeh!sahabatku yg laen sila jeles!wahaaa...

setel mkn gosip2 kutuk2 tsk mmg harapan nk dpt dosa sgt byk bila jumpa para sahabat tersayang nih haa.ok setel makan g jemput umi kat bank die la pastu direct g kat kak ina taylor jahit baju kami sekalian sbb umi tingin nk buat kebaya setelah melihat aku berkebaya sah3 tamau kalah gaya ngan anak sulung die ni haihz.takpe sbb umi i mmg maintain cun spt di atas.kan?ahaha..

tgk mek tan nk jugek ukur baju.kena laa bwk die g.aku slalu tempah baju kurung RM25 ja.si mek tan ni tempah sampai RM90 okeh utk baju raya dia gilaaakk!trus die kelam kabut nk folo g tempah baju kat tukang jahit kitorg ni ha.tsk intan oh intan ang mmg lawokk okeh..dh la perot muncet n katanya faktor keturunan okey fineee...hehe..

4 comments:

sarah al -idrus said...

org syed2 memang suka pakai inai kan.hehe tgk mak hang.cm mak aku ngan macik2 aku yg suka pakai inai.hehe

ChePah said...

mmg pun dok saja2 calet inai.kalo diam takbuat keja tandanya jari dok keraih la tu..seb bek rambut tak inai jgk..nenek2 sekalian yg rambut dh beruban patutnya tp skrg ni merah inai hehe vogue gitu :)

syarifah said...

ohhhhhhhhhhhhh tidak! meleleh ayaq lioq aku tgk buboq jagong tantan!
nanak..
haha..
intan bkn dr skolah perot muncet ka~~~~;D

ChePah said...

ahaha sila lah tahan ayaq liuq tu dr mleleh tak pun letak baldi okeh...ye eh dr skolah lg ka? haha takp pnah cek pn dulu