Wednesday, October 21, 2009

Apa Yang Aku Ada & Tiada

disebabkan aku dgn sngajanya baca belog sarah-al-idrus makanya aku terus terjatuh hati sama ini punya soalan dengan itu dgn pantasnya aku cuba utk menjawab dgn jujurnya.oleh kerana juga aku tiada idea utk berkarya hal2 laen.hehe :)


PART A (brands of toiletries)


Please state your current brand of the following:


1. hair shampoo : Rejoice Fruity

2. hair conditioner : Hik2 ngak pakei conditioner lahh.

3. facial foam : Oilatum ( mst korg tak pnah dgr kan.ahaha )

4. scrubs : Garnier

5. facial cream : Garnier Dua Tona Lebih Cerah ( mmg berkesan aku rasa )

6. body lotion : J&J BabyMilk Lotion, Nivea UV Protection

7. shower soap : J&J BabyMilk Shower

8. lipstick : Nivea Lip Balm Strawberry

9. perfume : The BodyShop Vanilla, The BodyShop Oceanus, DKNY Be Delicious

10. deodeorant : Nivea


PART B (clothes)

Just state the favourite brand that you have only:


1. t-shirt : BUM, Diesel, Soda, Googles, baju2 kat blogshop, baju2 murah yg aku ra
sa pakai nmpk cam tak murah :)

2. jeans : ROMP, VOIR,

3. baju kurung/melayu : Kak Ina Tukang Jahit Peribadi.hak3..

4. shoes : Crocs, Voir, Adidas,

5. slippers : Ipanema, selipar santek2 RM9.90

6. spectacles/sunglasses : Levi's, Forever21

7. hijjab : tudung bawal pakai utk g kelas (bawal 1 sbb lembut n sng bentuk), shawl dr mana2 on9 blogshop, syria plain.otw nk try syria kaler2 corak2 plak laa.agak2 seswai kaa?


8. underwear: Victoria Secret, La Senza, Xixili (gilak smua mahei2 botak pala aku haha)

9. belt : VOIR

10. socks : Socks World, Adidas

11. watch : Swatch




PART C (technology)


1. mobile handphone : SE K810i

2. laptop/notebook : Acer TravelMate besaq gabak skrin 15" tsk. (Waled akak nk yg bawah ni leh tak?)

3. printer/scanner : Canon ip1000

4. camera : Canon Digital Camera.(simpan duit nk beli Nikon D60 lah)

5. hardisk : internal hardisk jer takde duit bli byk2

6. mp3/mp4 : SE K810i

2 comments:

Noorlaila Mohamed Nor said...

hiks garnier!
yg i buat siap jadi tajuk lg
garnier dua tona lebih cerah~

ChePah said...

garnier terbaek lah hehe..nnt nk borong smua garnier laa