Sunday, September 27, 2009

#176 Eid Mubarak [ 6 Syawal 1430H ]

kegembiraan & kemeriahan syawal bersama BFF diteruskan.
sementara smua masih di alor star,
sementara smua masih gagah utk bersuara lantang,
kami berpakat utk main bowling heheh.
tgk wayang tamau sbb bak kata Farah,

"tgk wayang takleh cakap.nnt takleh nk kutuk2"

ahaa mcm good good jer~

while waiting for the others.
janji kol3 mau pegang bola dh.
tp kol3 la baru terkedek2 nk masuk lif.
lif jam la apa laa.
haihh janji mlayu gitu lah.
aku n intan jugak yg punctual ohh!

here comes the girls!
i love u girls!

"zizi kalo masuk longkang dpt kawen ngan izhar.kalo strike tak kawen"

ohh mana 1 harus kupilih?
mcm hawaq seyy prangai sekoq2 kwn aku nih.
tapi...
muka gumbira sbb bola meleret masuk longkang tehehe :)

we are the WONDER GIRLS!

aku selalu terfikir.
adakah kami akan sentiasa begini pada umur 30tahun?
adakah kami akan slalu berjumpa bergelak ketawa kutuk mengutuk sesama sendiri pada umur 30tahun nnt?
adakah persahabatan yg terjalin selama 9tahun ini akan berkekalan selamanya?

ohh aku harap nnt smuanya akan seperti skrg.
takhta mereka dihati aku tiada siapa dpt ganti.

jumpa lagik cuti sem nnt okeh wahai sayang sekalian.





2 comments:

[z@ck] said...

ak men boling ngn kazen..asyik masuk longkang ja..uhukuhuk..hampagas btol..ang men boling kt mana? Alor Star Mall ka?

ChePah said...

hehehe..kira tak lama lagi la tuh nk kawen..haha..aku men kat star paraede..as mall ada wyg ja..dh lama tak p as mall..hehe..awat dh ada boling ka kat sana?