Thursday, August 27, 2009

#156 Jatuh Merudum okehhh!

kenapalah kena belajar subjek economy?
dush dush dush!sgt tak suka lah.
ohh salah maybe aku akan suka kalo lec ajar sgt best n phm even aku tak suka pun subjek tersebut.
penah masa diploma,subjek management.
ntah hape2 lec2 tu ngajo.
penah skali aku bertekak dg lec tuh.
takpe lec muda n part timer.
hehe.so no hal la nk marah2 pun kan.


org laen dgr lec ngajo.
aku?tgkap gambo.
nth ler classmate aku smua ni phm ke idok.
aku?dh ckp2 abes lah subjek ni.
kantoi la aku sem nih.
ceit! padahal test tak buat lg.
study lsg tak.
on9 jer slalu slalu.ok aku salah!
aku akan blajar bersungguh-sungguh!

tu tuu lec aku.lec izhar izaidin gk.
sgt kebetulan.
punye la die cite lec macroeconomy die ajar tak phm.
"bla bla bla bla @#$%#*......"
perbualan rahsia kami maap tak dpt nk siarkan demi menjaga keamanan belog.weee~



aku dh lalok sgt dh wei.
tolong lahh...
motip tayang gambo snirik?
nk tunjuk cardi baru n menda kat jari tu blinkblink!

7 comments:

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

haha cicin tu jugak yang jadi perhatian! bling2!

ChePah said...

teehee :)

izhar.izaidin said...

weh apo plak xpaham?
paham sgt laa lec tu ajar..
die lec kegemaran saye skang..
sbb die ajar saye boleh dapat 3markah dalam test..
kalo die xajar mesti saye dapat kosong markah trus..time kasih en nordin bin abu..eh abu ke?

ChePah said...

izhar : pergh! hebat bergaya la boleh jgk dpt 3mark kan? tahniah laa..hehe..duh pndai2 je jd abu..lec sniri pun tak igt nama kaa?apakah..

Cahaya Hazrini said...

hi che pah..
thanks follow my blog =)

green said...

sempat die klik2 gamba dlm kelas ye..

ChePah said...

cahaya hazrini : :)

green : sgt bosan ler..padahal dpn i kosong..terus je ngadap lec..haha..tp still buat keja jahat :)