Sunday, August 16, 2009

#148 Ayam Panggang, Fitting Room & TGV

ini cerita smlm punya cerita okeh.
dh ter-delay 1day la pulek.
smlm g tebrau city.
itu jj tebrau lah.
tujuan utama g situ adalah opss rahsia okeh.
hal laen2 jer aku leh cite.


sampai jer g beli tiket wyg.
pastu g mlantak laa ape lg ohh.
kali ni ktorg mkn kenny roger's roaster.
2 org mkn jer dh RM48!
haisyoo mahei lah.
i tak gemar btol mkn mahai2 sgt.
syg lah duit tuh!huhu.
tp skali skala jumpe kan.so bedal ajelahh.


setel mentekedarah.jalan2 cuci mata la pulak.
konon dia nk la teman aku shopping kan.
tp aku dah tak berkeinginan nk shopping2 kat mall.
lg suke on9 shopping.
pastu kalo tgk baju lebih dr RM30, mula lah pk kepentingan ke keinginan.
kalo keinginan so letak jer balek.
sep duit aku!
sua yg aku try ni aku suka sgt sgt sbnrnye.
cutting pun muat2 cun2 dh ngan kaki keding aku nih.
tp tgk harga RM59.twus lah tak jd bli.
ckuplah skadar try test tgk snap pic udah.
gilaa jimat aku nih.
jimat ke kedekut????


oh i tgk cite the proposal lah u.
tgk ngan my denden lah.
tercapai gk keinginan nk tgk cite ni sama2.
kalo die tak dtg skudai cnfirm aku akan donlod muvee ni dr syok.org jer.
sedih kan idup kapel jauh2 nih.
tp kira ok gak la jauh2.
kalo dkt pun jrg jumpe,busy2.takde guna gk ohh.



pastu ada la sorg tuh nk sgt2 tgk cite hantu.
tgk atas tuh poster cite tuh.
silalah p tgk kat wyg kalo nk tgk lah.
aku? spanjang aku dlm wyg tu aku tutup jer mata!
tak cukup tutup mata,tgn pun aku guna utk katop mata aku yg dh tertutup.
waa gilaa penakot upanya ChePah ni kan?
tp sgt seram lah cite nih!!!
saspen n sound effects kuat sgt!
berdebar debar dup dap dipp jantung aku!
dh la sjuk-nk terkucil lg.
mmg scary.
i dh ckp tamau tgk cite antu.u nak jugak!
kan kita dh kua half tym muvee tu.
hehehehehehe.

pastu mcm biasa lah aku kena nganjeng dr kua wyg tuh sampai la ke keta.
choyyy!!~

p/s : kan sonok kalau dkt2

12 comments:

[z@ck] said...

sronok ngedate..
hihihih..
aku pn berkira klu nk beli baju mahal2 ni..
sggup tnggu sale 70% br beli..hahaha

ChePah said...

hehe biasa lah date skali skala nih..
haa yaa btol! tepat sekali..haha..

ChePah said...

hehe biasa lah date skali skala nih..
haa yaa btol! tepat sekali..haha..

JIMMY ASMARA said...

Huh..enjoy skan beb..

lapar la pulak tengok ayam tu..

adoiiii

rohanimohamednoor said...

pah..ang pnakot upanya..ni yg i like ni..

ChePah said...

jimmy : sila sila g mlantak..

roni : choyyy! sejak2 kejadian tuh aku jd kecut pwot sket..hehe

rohanimohamednoor said...

kejadian pa kah?pah..kiranya horror paih ni kira tobat nasuha ka cna?

ChePah said...

roni : vongek la weh..tp aku agak pnakut la..agak ok..bkn mmg..harap paham statement aku nih

rohanimohamednoor said...

beribu kali siot aku baca "statement" ang tuh..ang agak aku phm ka x?hahaha..xpa i make a conclusion here..ang lyn xlyn horror klu tgk ngan aku say no to horror..(cam salu lak kta tgk wyg sama)

izhar.izaidin said...

nnt tolong donlod cite the screen tu kat mane2 n sila email kepada saye..segala bantuan didahului dgn uapan terima kasih

ChePah said...

roni : ang mmg tok kura.dh kalo tok kura tu kemana2 pun mst tok kura gak lah! haa yaa aku tau ang pnakot tahap dewa satria neo..

ChePah said...

izhar : hua hua hua..g la beli cetak rompak kat mana2 kedai cd yg berhampiran..CBL kan ade :)