Sunday, August 9, 2009

#138 Surprise BBQ Birthday Party 070809 | Part 2 |

Sambungan….

Oh boleh pulak 1 of bday girl nk nengok cake okeh!seb baek aku nmpk tgn die dh nk mencapai.actually kitorg yg ade merancang smua ni tak wish pun 3bday girls tu.tunggu je lg sorg sampey.kang mcm tak syok gk kan.mmg nampak la muka blur 3bday girl yg tak tau pape tuh.nape diorg tak dpt arahan bagai soh buat keja smua kn.sbb ktorg ckp ni surprise party utk si ecah tu jer.

nengok cake amacam?santek kan?n sgt sedap ok!cukup moist!

nama2 gadis yg makin lanjut usia n bwh gambar2 mereka.

| nisaq | rubi | ecah | fifah |

happy birthday to u all.dh 22 okeh eh eh ada sorg 21.
si fifah merangkap adik aku sbb die suka panggey aku kakak sharifah.choyyy!hehe (^^,)

nak juga kan mencapap.takkan nk letak muka org laen jer dlm blog i kan kan?hihi tgk asek melantak jer twok btol tak padan bdn kecek pwot kurang kapasiti.hoit udah udah kang malatop pwot tuh ChePah oiii~

ayam bakar~sosej bakar~jagung bakar~keledek bakar~
sgt lah yummyy okeh!

......bersambung.

2 comments:

[z@ck] said...

aisehman..
baju yg ko pakai tu BUM ek..
aku ad gak baju tuh..
huahuahua..!!

ChePah said...

oish syhhh diam diam malu baju sama boria nnt! hehehe