Saturday, July 25, 2009

#125 Tukang Tilik Bagus Ke Aaaa??


mahu percaya atau ngak terpulang lah.
ohh horoskop adakah benar sebenar2nya?
atau hanya mainan perasaan kita snirik?

menurut horoskop aku iaitu AQUARIUS.
bulan 8 nnt bakal ada kejutan buat diri aku ohh.
apa itu apa ituu??

aku akan dpt manyak duit woo.
buleh shoppin oh shoppin.
sukanya!
tp..ada tapi oke..
tapinya adalah easy come easy go!
apa yg aku pernah idam2kan selama berbulan2 lamanya takkan gk dpt even duit jatuh menimpa riba nomel nih haihh.
apa macham ini?
aku mau shoppin beli belah nih waa..

pastu kan pastu kan horoskop ni cakap aku kena tuka style FANCY.
grrr fancy cane la tuh?
pakai baju ijau,tudung merah,sua kuning agaknye kot ek?
fancy ke camtu ke fongok?
anda sniri lah tentukan.
alasan aku patut tukar style adalah sbb akan byk mata memandang.
haa mau tak pandang pakai caca marba gitu ohh.
apakahhhhh~

flexible?cane tuh?
boleh lipat2 kaki tgn tu ke?
hoh kena flexible so that smua problem masalah bakal distelkan dgn cepat tulus m,ulus pantas.
mantap!

oke oke cinta aku plak.
hee mmg cinta long distance.
tepat skali.
pastu masalah tak abes2 diselubingi konflik.
dalaman tadak tp konflik luaran ohh.
anda tau kan? =]

tp horoskop buleh ke nk caye?
aku tak bape nk caye.
tp mcm btol sbnrnye.
smua tu kita yg tentukan.
sbb dunia kehidupan kita ni adalah drama smata2.
kita lah pelakon,kita lah pengarah,kita la script writer.
so anda yg tentukan sniri cara hidup anda.

akhir kata dr saya.
majulah diri anda utk diri anda juga.(^^,)

2 comments:

izhar.izaidin said...

jgn biarkan mata mata y jahat d cuci dgn memandang anda..

ChePah said...

haha baekkk!