Friday, June 26, 2009

#89 Ber-Google Chrome Yok!

jom la ramei2 guna google chrome ni.
sgt best wa cakap sama lu.
tak pecaya kaa? tak pecaya u musti kena try loh.
haha mcm paksaan je soh org guna gak.
sila lah download.ala download jugak!
ie skrg bg aku sgt mengong.
sket2 hang la jammed la.ngok!
mozilla pulak mcm agak berat la.taktau btol ke idak.
lgpun aku juz guna lappy cabok.
tak mcm korg2 smua.
tp lappy ni la kebanggaan aku sehari-harian.
tanpa lappyku ini takde lah belog aku nih kan kan =)


ha yg terpampang tu top site yg aku visit la.
means menda yg ko bukak tiap ari nengok.
dari atas cepat jalan!
eh ehh..hehe..
dr atas plg top mst la belog ksygn aku nih.
pastu yahoo mail,facebook,ba'alawi(network only 4 syed&sharifah).
den belog my denden.
sblh tu haa sape boleh teka aku bg hadiah percutian 1 mlm di lokap!
haha kijam chepah! tadak pa la.sapa dpt teka dia sgt hebat! ;)
yg bwh tu agk jarang sbnrnye.
smlm je thegeh2 masuk photobucket,nk upload pic2 utk dptkan code html bagai.
pastu friendster yg dh nyawa2 katak melintas jalan n lastly google utk nengok emel kt gmail la kan.

tp nape aku cita smua2 nih weh?
mcm tadak kaitan jer?
ade laa ade!
aku nk btau google chrome ni best.
1 lg aku jd pngintip yg berjaya skrg.
tp tak la berlangsung dgn jayanya sgt.
apa aku mepek pang kanan pang kiri adeh~ (o.O)*

10 comments:

-niesa amer- said...

yes.

u right. google chrome la plg best. ie and mozilla dah xcool dah.

in fact kalau i guna ie or mozilla, i dh xreti nk guna dah.

senang je nk load chrome ni.

ChePah said...

yes yes u cool la! boleh geng camnih =)

rohanimohamednoor said...

aku guna opera ja..

ChePah said...

tak syiok tukaq2! paksaan! hehehe

pah syerah said...

aku tatau ponn ada network tuk syed n sharifah caitt!

pah syerah said...

haaa toing3! ang intip sapa tuuu? hazy stalker! ngeh3!

ChePah said...

masuk la kalo ang nk baalawi.ning.com

haa..yea im a stalker now.
mampoih p janji aku tenang.hahaha

rohanimohamednoor said...

tu la..xmau mintak tips ketenangan dr aku

pah syerah said...

apa tips dia?

ChePah said...

aku tenang jd stalker gini..
aku suka..haha..demi kbaikan hidup aku aku terpaksa..uhuuu ;(