Friday, June 26, 2009

#87 :: Twilight Saga Novel Series ::

okeh ni ade sorg blogger mintak nk softcopy for novel twilight ni.
so aku pun dgn sng hati aku letak je oke..
aku dpt dr blog spe ntah.blog walking tiba2 nmpk twus donlod n save link.
tp aku rasa sgt tak puas la baca ngadap pc ni.
so better la if beli kot.hehe.tp kalo nk save duit bole je baca softcopy nih.
okeh sila lah donlod yer =)





oh kalo ade pwob takleh donlod betau la yer.
hope btol la link nih =)

10 comments:

peAnut said...

Oo yeahhh!!
masyeh muchiee2x che pahhh~
u rOckkk!!! ngeee~ =D

ChePah said...

haha..sesama peanut butter =)

Zarpeno said...

xpaham bahsaingeris

ChePah said...

zarep saja gatai.padahal hebat!

pah syerah said...

betoi tu x puaih la baca soft copy..aku malaih nak bli seb bek hashrul bli aku rembat hat dia pnya smua..heeee =P weh suppose ada lg 1, midnight sun tp hat tu x publish g ada owg curik dari author dia n letak dlm tenet..

ChePah said...

hang kwn stephanie meyer ka syesyedoh?

pah syerah said...

ohh well... heheh ;) apa ni syesyedoh cam dohnat!

ChePah said...

syesyedoh yeh!

rohanimohamednoor said...

syesyedoh ka syalalala..nak yg mana??

ChePah said...

oh oh oh syalalalalaaa...
syalala in the morninggg...
syalalala syalalalalaa
juz for uuuuuu~