Tuesday, June 23, 2009

#83 :: Kesah Aku & Dia ::

Kau dan aku ,adalah satu tak kira apa
Segala rintihan aku ,engkau selalu ada
Biar kata memisah kita, biarkan saja kerana terbiasa
Mengejar mimpi ,yang pasti akan aku sentiasa merasa kehilanganmu
Ku akan tunggu saat bertemu
Tiada henti walau dimana kita berdiri
Di dalam dunia ini
Biar sampai akhirnya nanti..

atas ni part of da lyric la.
aku amek part nih sbb mcm ade je kaitan ngan aku.
haih..act td nk cite laen.
aku letak dulu tajuk skali trpikir lagu ni.
tgk lirik mcm bekenan di hati la pulak.
bukan ape saje la letak ade sket hiburan tgh2 hampa dok nk baca kesah aku nih kan.

td ptg siyesly aku tadak idea nk tulis nk ngomel apa dlm blog aku ni.
aku dh gian ngan blogging!
sila ucap tahniah padaku!
dan aku dgn bangganya dah pass tahap ketagihan aku pd si denden.
hamek ko balek keja on9 ngadap blog.TAHNIAH! =)

hmp. kesah petang td aku letak la status dlm fb ksygn aku tuh.
pastu adala 4 5 org komen.
2org soh cita pasal diri diorg.
sorg tu mohd fareez *coursemate aku skrg ni.sorry beb aku tak bpe kenal ko lg.nnt2 kita dh ngam aku cita sket2 pasal ko oke!*
sorg lg norman *budak eh bkn budak dh jd somi org.dia ni aku kenal masa practical kat TM aloq staq.aku dh janji ngan dia kalo dia dpt baby aku akan buat special entry juz utk baby dia n dia ckp akan try mlm ni.ops 18sx!maap* ;)
2 org lg soh cita pasal hal aku ngan si bf aku.
siapa 2 org trsebut?
rohani mohamed noor & assilah hanim

depa nk tau lyf aku ngan bf aku mcm mana la kan.
yela aku ngan bf aku bkn slalu jumpa mcm kapel2 laen.
agak lama baru boleh jumpa.
cinta kami CINTA ANTARA BENUA.
haha.sorg kutub utara,sorg lg kutub selatan.
yeke selatan?kutub timur lah!

hmp.aku nk cita tp nnt2 la..
tgu jela ape aku nk mepek nnt.
so stakat hari ni aku stop sni jer.
layan tau lagu ni! aku sempat tgk jap je cita MERAH PUTIH tu.
oke dear bloggers.
gdnyte n hv a sweet dream okay.
dadaaa~ (=




14 comments:

rohanimohamednoor said...

tahniah..tahniah kepada aku juga

pah syerah said...

yah aku sgt menyokong idea mereka! ceta la ceta la!

Zarpeno said...

macm ni pon mira benua ka...haha buleh la

rohanimohamednoor said...

syerah kt org pandai soh cta..mai tym dia diam2 saja

rohanimohamednoor said...

kpd pah syerah..pls write yours..i want to read

ChePah said...

zarep * aku bkn cam hang.tiap hari leh kelui jumpa kat cafe ka maktab ka.dh jauh benua la tuuu!*

haha..to roro n syesye.woh nama baru syerah..
nnt aku ceta..hamboi syerah dlm keta org soal mau takmau ja jawab..tym aku smgt lagik nk tau..apakahhhh!

rohanimohamednoor said...

itulah dia syesye..ish mcm shiseido ja bunyik..syesyedoh(sejenis doh-nut..haa tudia..merepek dah..

tp xpnh g tgk chepah blushing cita cintan cintun..adoooooiiiii(gy mdaud kilau bling2)..xsanggop dibayangkan

ChePah said...

donut? mcm play doh ja weh?

tak snggup byg lg nk tau kesah cintan cintun..apakah itu!..tak jd la cita camni..tak cita g dh kuaq mdaud kilau..satg bekilau2 mata sorg2 baca apa aku mepek =]

pah syerah said...

wohh? syesye? apakahhh?? haha..syesye pon syesye lah..uik aku walopun *blushing* dlm keta aku story gak apa..ang tgk tu roro hazy xmau cita dah! ala! =P

ChePah said...

hee..tgu sok..aku dh trpikir nk cita pa..

aduh cukup terharu kawan2 aku sapot blog aku!

rohanimohamednoor said...

apa saja mmg sapot abes..cuna klu ang jd wakil rakyat ja aku xleh nk sapot sbb xdftr undi g..

ChePah said...

woi cpt p dftr! ish..jom nnt masuk puteri umno weh..ka ang pmbangkang? hehehe

rohanimohamednoor said...

puteri umno ka puteri islam?

ChePah said...

umno sayang.puteri islam dh takmo kat kita dh..dulu tym skolah berpaling tadah..hahaha