Thursday, May 28, 2009

#54 :: Shy baby Shy ::

ayuh bertips lagik!

Berikut adalah tips tips berkesan untuk cover malu, bukan cover kemaluan oke? hehe..

a. Jika diketawakan rakan ketika tertido kat opis hingga meleleh air liur basi…trus bangun separuh sedar dan buat-buat kena sawan sambil keluarkan lagi air liur. Gerenti member korang akan panik dan berenti ketawakan korang.*sila try!*

b. Kalau tersilap menyapa orang yang tak dikenali…teruskan menganggap dia kenalan korang dan bagi dia duit kononnya korang pernah berhutang dengannya. Mesti dia pun mengaku korang kenalannya.*aku penah slh org pastu aku ckp mcm knal tu yg tegur tuh.padahal muka dh FANASSS tahan malu yoo!*

c. Jika ditegur orang kerana zip seluar terbuka…jawab je dengan selamba mengatakan ini adalah gaya berfesyen atau katakan bahawa zip itu rosak sambil berfalsafah ‘biar rosak zip, jangan rosak akhlak’.*haha..pasni aku akan guna camnih.tp make sure muka slumber je tau!*

d. Bercakap sorang diri kerana member ketinggalan kat belakang…teruskan bercakap dan ketawa sambil menyumpah membe korang tu sensorang. Tentu orang takkan gelakkan kerana menyangka korang ada masalah mental kronik.*ni takyah la dok buat aku rasa.haha.twok sgt tips neh!*

e. Tersilap masuk tandas wanita… buat buat muka gelabah bewak dan cemas mengkarong sambil berlakon menyatakan tujuan korang masuk kerana nak mencari isteri atau awek korang yang dah sejam tadi tapi tak keluar-keluar lagik.*para laki mst teruja jer ni..haha..peringatan jgn tinggal awek o isteri anda..teman je kemana pegi..kalo g toilet pun ajak skali..eh eh tak..hehe*

10 comments:

rohanimohamednoor said...

tips yg last..
ada kwn aku..laki..suka msok toilet pompuan..then awek dia dok jaga kat luaq..line clear baru kluaq

ChePah said...

haa sudah! awat dia tak p masuk toilet laki??
dok skodeng pompuan len tak mungkin awek siap tgu kat luaq lagik..
dey meenachee! apa kena itu machaa??

MOHD OMAR BIN ABDULLAH SUKORDI said...

best nye jadi bf kpd kwn rohaninohamednoor terbabit!!

ChePah said...

apa yg best???

MOHD OMAR BIN ABDULLAH SUKORDI said...

dapat masuk tandas pempuan.abg dah idop 27thn pun xpnah dapat masuk tandas pempuan

ChePah said...

haha..takde menda pun la dlm toilet pompuan..i mean nuthin! haha..ade mangkok tandas,sinki,tisu,cemin,paip air..itu sahaja utk pngetahuan abg omar..

hanyfantasy said...

hahahahahaha!
nk gelak guling2 :PP
tuan belog suda try tips ni smue?
hihi :D

ChePah said...

tips a blum penah..sbb tak keja lagik..hehe..tym blaja tak tido sbb dok saff depan..ewahh..

tips b penah..manyak kali gak..siap tarek buku org tu lg..konon nk mlawak..skali ^slh^..hehe..

tips c pnah dah..haha..

tips d ngak penah lagik..takkan dok nk org cop kita as org gila kot kan..

tips e tak boleh lsg dicuba!!

MOHD OMAR BIN ABDULLAH SUKORDI said...

tips b penah?hehehe...salah org ke?heheheh..mesti malu gle kan? :)

ChePah said...

haa..agak malu la jugak..tp memandangkan muka gue yg tembam tembam tebal seebal tebalnye neh takde la malu sgt..ergh!