Wednesday, May 13, 2009

#35 :: sedih ::

hurm..apa mau cerita?
skrg udah di rumah..
izhar dh blek shah alam..
so now my life with my family n my hometown fren pulak laa...

apa aku bakal bikin cuti2 ni?
kena masak utk family..
kena kemas umah..
kena jadik drebar..

semalam after dinner, mcm biasa la as pompuan kena la cuci2 dapur semua tu..
tinngai aku sorg kt dapoq tuu..
den my brother dtg menyibuks!
n for ur info..si adik aku ni ada satu penyakit..
penyakit dia takleh tgk aku senang, aku ngah smgt buat keja n sng kata suka kacau org!!

haa..nak dijadikkan cerita ceriti aku ni..
aku ni manja kot kt umah..
ntah btoi kaa??taktau la..tp org kata lagu tu laa...
dia dok cucuk2 pinggang..
igt tak geli kaa??
dh la kedah ni panaih mak aihh..
org tua2 kata panaih siam mai kot sini..

ngah dok cuci pinggan mangkok ni dia dok cucuk2..
panaih + geram + geli + peluh mencurah2
menjadikkan aku naek hangin!
haha..aku menjerit ditambah lagik dgn hentaman kuat periuk nasik..
membuatkan umi ku yg comey tu marah sama akuuu!!!
tapi aku tak bersalah pun...
huuu!!!! umi akak mintak ampooonnn!!!

org yg bersalah sbnrnya ni haa..budak busuk ni!!! suka sgt buat aku nangeshh!!!!

9 comments:

ckin.chocolate said...

jgn ngis weh..
ak pun slalu kna kt umh
ak dh la sorg ja girl
depa buli ak
mkn xbsuh
suma longgok dlm sink
ak gak kna
geram gak
ak hingaq, mak ak bleter kt ak blik

shnurhazirah said...

depa ni makan basuh..aku juz basuh utk yg lauk2 ja..
aku geram sbb dia kacau aku tym aku ngah buat keja + sgt panaih peluh mencurah2..
huhu..

Zarpeno said...

hoh syed haziq.nampak macam tua pada aku ja.hehe

shnurhazirah said...

sbb hang mengamalkan viagra!

Zarpeno said...

woi..manada...sari perapat la

i said...

dah agak dah..mesti nges mlm tu.sore pun cam nk xnak je kua..kui3

shnurhazirah said...

zarep .sari perapat?bok mai satu nk try!!!.

i .u ni..shhh..diam2..malu kt ore la...

i said...

sari perapat tu best ke?
mcm viagra ke?
kuikuikui

shnurhazirah said...

ntah la..kena tanya zarepan..
nk try ke? hahaha