Sunday, October 3, 2010

Mata Dolly

Eh apetu? Mata Dolly?

Nak beli lens? Suka pakai lens warna-warni? Lens yang boleh besarkan mata?

Dengan berbesar hatinya, aku nak promote ni. Baru berjinak-jinak dengan bisnes contact lens.


Boleh lah tengok-tengok. Kalau ada yang berkenan di hati, boleh email terus ke-

matadolly@gmail.com




ps. blogshop tengah dalam pembikinan.
nanti i publish sini yer.

10 comments:

Seri said...

wah, cantiknya. dah lama Seri tak pakai contact lens. tapi tak berapa rajin nak pakai/buka/jaga

nurul said...

berapa harga spasang dear? ready stock ke?

Hazirah Barakbah said...

seri : cantik2 semua. hehe. biasa lah. menda camni kena pentingkan kebersihan. kalau sakit, lagi payah nanti.

nurul ; ready stock dear. u order, dlm masa 5 to 7 working days u akan dpt lens u. harga semua ada kat page Mata Dolly. tengok situ k :)

KieraIsmail said...

cik pah..ade power ke..sbb tak pakai spek la..

Hazirah Barakbah said...

kiera ; ada ja, power degree 0. org tak pakai spek pun boleh pakai :)

nabil_potter said...

macam mata cheq je..heheh

mr and mrs sapic said...

kak pah...aku sesuai kale pe????? kesepetan mate kte hampir sama...

Hazirah Barakbah said...

yanz ; haa. ko patut beli. pakai masa naik pelamin nanti! hehe. aku pernah pkai kaler grey n purple. tp aku lg suka kaler grey. nmpk bersinar2 je mata nnt.

SYAKIRA said...

cantik! tp seghiau nak masukkan benda tu dlm mata :S

Hazirah Barakbah said...

syakira :

haha. mmg seghiau pun. tapi kalau hati dh teringin, try jugak la. last2 suka pulak. tapi tak pakai masa belajaq. masa jalan2 jaa pakai. baru comel gitu :)