Monday, August 23, 2010

Thanx Nuffnang!!

Salam.

Harini nak promote Nuffnang dan blog aku satu lagi. Ehh, blog lain? :)

Buffered earnings
Firstly thanx nuffnang sebab bagi lagi buffered earning. Beranak-ranak pulak. Tapi takde lah berderet sampai 10 kan. Setakat 4 tu kira dah baguihhh dah tu.

Paling terkejut tengok-tengok ada untuk blog Hazirah Barakbah Blog List! Tak sangka kot. Sebab blog tu aku tak berapa nak update pun.

Apa ada dalam blog tu? Cuma ada blog list yang sangat banyak. Korang boleh tengok link yang banyak kat blog tersebut. Nak shopping pun senang sebab dah ada list untuk blogshops.

Apa tunggu lagi? Sila lah usha disana. Cepat-cepat rebut peluang keemasan ini :D

THANK YOU NUFFNANG!
I LOVE YOU LAHHH, MUAHHH!


HAZIRAH BARAKBAH BLOG LIST

6 comments:

Kancilbiru said...

musim kot...alhamdulillah rezeki bulan puasa..:)

farra8979 said...

wah, bestnye... tahniah..

[z@ck] said...

duit raya berkepuk la nanti
=)

CahayaMatakuYangMenyaksikan said...

rzki raya..

http://ateh114.blogspot.com/

Hazirah Barakbah said...

Kancilbiru ; musim & juga rezeki di bulan ramadhan.

farra8979 ; sesama yangg :)

[z@ck] ; tak berkepuk mcm ang laa. hehe. aku biasa2 sajaa

CahayaMatakuYangMenyaksikan ; insyaallah, alhamdulillah :)

nizam omar said...

boleh lah kongsi dengan kitaorang rahsia ye...
http://nizamullah.blogspot.com