Thursday, July 8, 2010

Dah Kata Dahhh !

Bangun pagi muka ceria. Sebab dapat tahu Spain menang pagi tadi. Jangan harap lah aku nak bangun tengok. Tunggu dapat tahu result cukup lah.

Takpe German, yang pasti anda akan menang menentang Uruguay. Kalau kalah jugak German dan penyokong German memang super L lahh.

Erk! Jangan marah okay. Setakat ni semua sangkaan aku tepat. Brazil lawan haritu pun memang aku cakap akan kalah, sekali betul kalah. Mulut aku masin der ! Cakap jer memang berkemungkinan akan jadik.

Makin nak masuk sem, makin terabai dah blog aku. Wargh. Buffered Earnings makin bertambah takkan nak sambil lewa kottt? I need to do something. Idea pleaseeee !!!

Ok. Nak p masak kari daging.
Daadaaa !!

2 comments:

r-mean said...

spain terbaik!

fiq said...

sia2 ak bgun tgk. huh.