Wednesday, May 12, 2010

I'm Pregnant *_*

Happy happy! alhamdulillah syukur, akhirnya! T_T
Akhirnya semalam dapat tengok new born baby dekat Labour Room. Ehh ehh! Not mine, but others mommy yang bersalin lah kan. teruja sungguh nampak new born babies. aku tak pernah tengok baby yang baru tengok dunia, sekali nampak terus rasa, ya rabbi, hebatnya kuasa-Mu. comel2 belaka.
Baby2 semua masih basah2 lagi, nampak nurse tgh check n timbang berat smua. cekap betul yer nurse, pegang baby mcm pegang kucing, meliuk-lentuk badan baby tu. kalau aku? yang kecik2 badan lembik2 lagi sumpah tak berani lah wey nak pegang! 

Rasa macam hari2 nak masuk Labour Room, dapat tengok baby2 comel. tapi musatahil lah kot nak masuk situ tiap hari, kerja aku bukan nak menatap baby. kena menatap equipment medical je!

♥ tunggu dapat baby sendiri lahh kott baru hebat dukung baby baru lahir. cepat2lah kahwin kalau macam tu. ehhhh over kau nyahh! ;) ♥

13 comments:

Sharinginfoz said...
This comment has been removed by the author.
Alynn Notnot said...

besnye dpt experience cmtu :')

Sharinginfoz said...

mesti seronok kan dapat experience tengok baby kan.. apa-apa pun, semoga dapat merasai sendiri kelak....

Sukuk 1Malaysia

AreDa said...

tak sabaq nk ada baby sndri kaa??haha

jfook said...

Oh..such a great experience. :)

b.E.L.L.e said...

bestnye dpt tengok baby lahir.hehe.

yanie said...

mesti comel2 kan baby2 yg baru lahir ni :)

Hazirah al-Barakbah said...

Alynn Notnot ;

best. tp stakat skrg tak pnah lg lah dgr ibu2 mengerang kesakitan. tup2 tgk ade dah baby. haha

Hazirah al-Barakbah said...

Sharinginfoz ;

syok. terus rasa macam tak sabar nk rasa sendiri :)

Hazirah al-Barakbah said...

areda ;

lebih kurang gitu lah :D

Hazirah al-Barakbah said...

jfook ;

yes der. best! :D

Hazirah al-Barakbah said...

b.E.L.L.e ;

comel jer smua. gerammm nk g picit2!

Hazirah al-Barakbah said...

yanie ;

sangat comel geram!!!