Saturday, April 10, 2010

Bekas Kekasih Jadi Model Seluar Dalam. TSK "_"

haih. tak sangka benda akan jadi macam ni. tak sangka dia berubah sampai ke tahap terok. tapi apa boleh buat, dah itulah jalan yang dia mahu. aku dah takde apa2 lagi dengan dia. dah tak boleh lagi dah nak nasihat2kan dia. 

apa yang dia buat bagi aku sangat lah terok. dulu minat betol dengan dia, sebab ape? sebab die macho lah wehh. ahh takpelah, dia dengan cara dia, aku dah bahagia dengan kekasih aku yang baek lagi sopan santun, eceyh.. *_*
yaaa inilah bekas kekasih aku, Fiqrie Dahari. youuu...kenapelah sampai mcm ni sekali? malunya i tengokkk!! tak perlu lah kot nak posing camtu pakai spender jer??? haih haihh haihhh.

korang ade penah nmpk die? haa die ni dulu DJ Hot.fm, pastu tetiba stop n yang aku tau die cakap nak sambung belajar kat obersi, katne tu aku lupa lah, die jugak ada berlakon dalam drama Dunia Baru, tapi blakon sikit2 sajelah, part die tak banyak pun, kalau korang ikut cerita tu maybe perasan lah die kot. yang penting, die bukan ex-boyfriend i pun ehh hehe acah aje lebih. n i dapat tahu jugak dia adalah GAY! adoii weh spoil betol muka dah hensem badan dah tough tapi GAY??? omaigod sayanggg sayanggg. rugi jer dapat anugerah macam tu dari tuhan lah tapi guna kat jalan yang salah. ehh ehh ape aku ngarot nih? T_P

nak baca lebih lanjut n nak tengok pic tanpa di-sensored bolehlah KLIK SINI ehh. pastikan tiada budak kecik, 18sx bebb! LUCAH HABESSS!

15 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.awww~
.sexy nyeeeee
.nk jd makwe die lahh ;p

tiktop said...

hahaha... aku dh tgk.... tau xpa.. bodo piang btoi la fiq nih....

Hazirah al-Barakbah said...

intanurulfateha (◡‿◡✿) ;

cik intan jangan3. bakal rumate u majok nnt cane? haha

Hazirah al-Barakbah said...

tikah :

bodoh sgt lah! nyesai rasa p minat dia dulu!!! hahaha bek minat ikwan yg buncet tu lg bagoihhh!

paan said...

hohoho.mamat nie..mamat yg giler chat ngan opie dalam citer dunia baru...

Hazirah al-Barakbah said...

paan ;

haa tepat sekali!

Adi Wahab said...

Astaghfirullah...

dia dah mcm tu..urusan dia dgn Tuhan..

kita pulak tak perlu nak jadi "tukang" sebar aib orang...

maaf kalau terlalu kasar...tp kita muslim..Islam x ajar kita utk jadi tukang sebar2 perkara2 aib orang..k

mohon sangat...xyah dah letak post camni lagi..

Wallahua'alam....

Abu Faris 'Audah Abdul Hadi,
Abdul Hadi Abdul Wahab.
3SEB,UTM..

Hazirah al-Barakbah said...

adi ;

thnx for the reminder yer!

Anonymous said...

Abu Faris 'Audah Abdul Hadi, Abdul Hadi Abdul Wahab. 3 SEB,UTM..

Adi Wahab said...

ok..welkam...

sape anonymous tu??hehe

Anonymous said...

Jangon poyo sangat nasihatkan org kat public cmni.awk tu bagus sgt ke?

Hazirah al-Barakbah said...

adi ;

opss anon. aku pun taktahu sape

Hazirah al-Barakbah said...

anon ;

ok ok takyah gadoh2 lah yer..

jihan said...

weh...lawa kot...tapi mcm over la pulak mamat ni...n ak tak pernah kenal pown mamat nie....wahahaha....pah,ak rasa ko tak cukup blur kan gambar dia la....

Hazirah al-Barakbah said...

jihan ;

aku minat die weh minat sungguh3 laa dulu. tsk tsk sedihhhh!