Wednesday, January 20, 2010

My Childhood Photo Contest by Pu3 Pelangi!



Terms and Conditions of the Contest:

1. Add Url Link ( http://ieda2009.blogspot.com/) pada Bloglist@Blog Roll anda & anda juga diwajibkan untuk menjadi Follower http://ieda2009.blogspot.com/ [selesai]
2. Copy & paste banner di atas pada entry/posting anda bertajuk 'My Childhood Photo Contest by Pu3 Pelangi!' & link kan ke ( http://ieda2009.blogspot.com/2010/01/my-childhood-photo-contest-by-pu3.html ) kemudian letakkan pula banner 'My Childhood Photo Contest by Pu3 Pelangi!' bersama link ( http://ieda2009.blogspot.com/2010/01/my-childhood-photo-contest-by-pu3.html ) pada sidebar blog anda [selesai]
3. Upload 2 keping gambar anda. 1 keping gambar anda sewaktu kecil/pada zaman kanak2 & 1 keping lagi gambar anda setelah dewasa.(TAMBAHAN: HAD UMUR DARI USIA BARU LAHIR PUN TAK APE & SEHINGGA 12THN SHJ..13-19 KEATAS TU DAH CONSIDERED TEENAGERS & ADULT,KEY.. :)
PERHATIAN: Hanya gambar anda sahaja ya,gambar orang lain adalah tidak dibenarkan samasekali.Anda diwajibkan untuk menceritakan serba-sedikit tentang gambar anda sewaktu kecil/pada zaman kanak tersebut ATAUPUN ceritakan mengenai kenangan yang tidak dapat anda lupakan sewaktu zaman kanak2 anda..

4. Pemenang akan dinilai melalui gambar yang chumel,menarik & berjaya membawa saya & juri2 lain,mengenang kembali akan zaman ria kanak2 dulu.
Hanya 3 orang pemenang sahaja yang akan dipilih.Manakala bagi penyertaan yang ke-13,akan mendapat hadiah misteri! :)
5. Apabila semua syarat & peraturan telah dipenuhi, jangan lupa tinggalkan komen berserta URL link anda mengenai contest ini pada ruangan komen N3 My Childhood Photo Contest by Pu3 Pelangi! untuk memudahkan proses blog review.. ^_^

Hadiah2 yang ditawarkan:
Tempat Pertama: H/Phone Top-up RM30 + H/Phone Strap
Tempat Kedua: H/Phone Top-up RM20 + H/Phone Strap
Tempat Ketiga: H/Phone Top-up RM10 + H/Phone Strap
Hadiah Misteri Penyertaan yang ke-13: ??????????????? ^_*

................................................................................................
nah gambarnya :)

detik ketika smua orang mkn laksa, mek tot ni pun mrengek3 nak jugak, makanya terpaksalah umi mek tot nih letakkan kicap+laksa. tapi dulu kalau kecik3 pun rasanya smua mak2 akan letakkan kicap kan? tanak bg anak2 makan pedas kang menanges3 pulak. tapi aku rasa kalau ada anak nnt nk soh lah makan pedas dari kecik. pembelajaran awal. haha mau matik anak aku kalau gitu :) haaahh dah laa muka booolattt bebenor. mmg nampak nau suke mkn mcm3. sekarang nih?

cikeding lah kau...haha. makan tetap dlm kuantiti yang byk, tapi agaknye keturunan kot, smua produk cikeding laa jadinye :)

ohh contest ni tamat 1159pm mlm nih. tadi blogwalking terjumpa plak kan terus cepat3 buat entry. hopefully menang lah kan even i pakai postpaid :)

13 comments:

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Hi..Hazirah..
Sis da terjah belog Hazirah..
Sume syarat okay,dh cukup..
just 1 je Sis konpius sket
kt cnie..Nie betol ke pix Hazirah?
Bkn ape Sis perasan cam ade tarikh
tahun lepas je dkt pix tu..
Tlg jelaskan kekompiusan ku ini,Dik..

ChePah said...

haaa agak dah..
yess that is me..
tapi sy snap gambar tu guna henpon.
takde scanner lah :)

miraZaira said...

haha...apalaa hazy, membesar dgn sgt cepat woo...hehe...but to the rainbow princess, ni mmg la che pah kita...lihatlah matanyaa...hehe

Ieda the Rainbow Princess said...

Hihi..Okeh2..Mekaseh,Cik Pah Cute!
:)

** Perfect Love ** said...

mm dr kecik mmg dh comel .. ;-)

[z@ck] said...

holloh holloh holloh.
comeynya ang

ChePah said...

mira : dah tu takkan i nk kecik camtu jer sampai bila2? haha bdn makin panjang n kerempenggg~

** Perfect Love ** : haha blushing lah i :)

zack : tembam nk mampos dohhh :)

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Tahniah,Hazirah.. ^_^
Akak waktu kecik2 dulu cam nie lah,suka mkn Laksa berkuah kicap..Besa la budak2 mana tahan pedas..Skrg klu lagi pedas tu lg la sedap,kn..Congrats ehh.. :)
Yg peraduan 'Percutian Indah' tu pun Hazi menang,kn..Rezeki Hazi.. :)
Jgn lupe mail kn Nama Penuh,Alamat,No.Telefon & No. Akaun Bank Hazi pd Akak sbb Hazi guna postpaid kn so klu nk tukar ke tunai pun boleh..Nnt Akak boleh masukkan cash ke akaun Hazi..

ChePah said...

:) ok akak

Are'Ja_(",) said...

salam, cun laa..mcm best je photo ni..hehe
salam ziarah :)

ChePah said...

areja : thnx mlwt to my blog. hehe

saadah saadun said...

again..
AKU BENCI BADAN KAU

ChePah said...

saadah :
aku benci sbb heels kau baju kau shades kau smua cantek2! bencikk! :)