Sunday, October 18, 2009

After 1 Year With Him..

We will missed u Prof Abu Sahmah a.k.a Pak Abu.
ok fine Pak Abu tu aku lah yg bg nama sampai smua pun turut ikut jgk.ke tak trikut?
tp comel pe nama Pak Abu ni kan.
n die pun leh tahan hensem gak.
mampos kalo die baca nih malu laa aku tsktsktsk :B

las sem die ajar aku Electromagnetic Theory (EMT).siyesly aku nanges2 masa blaja subjek pembunuh nih macham ntah hape2 honestly aku sgt tak phm apemendalah die ajar.
tp aku sgt3 syukur sbb Pak Abu sgt pemurah markah.langsung tak kedekut wa cakap sama luuu...
final lsg tak dpt jwb sampai ada yg ckp :

"balek cuti ni aku nk kawen lah frust tak dpt jwb EMT"

tp aku berjaya jugak dpt C+ okeh mmg aku bodoh dpt rendah gilaa tp amat syukur sbb takyah nk repeat paper duhh!

sem ni plak die ajar Kejuruteraan Perhubungan.mmg jodoh kami ngan Pak Abu sgt kuat kan.
tp sbnrnye die amek section ktorg adalah kerana kitorg adalah kos yg mmpunyai bilangan pelajar plg sedikit berbanding kos elektrik yg laen makanya amat senang die nk ngajar n tanda paper.paham situasi skrg?

ok macham dh pjg aku bebel.cek nk balaih dendam kot dh lama tak menaip di belog.heh.

so gambar diatas diambil semasa las klass kitorg ngan Pak Abu *ntah2 sem dpn die ngaja lg.hehe.takpe i like!*
die blanja makan mee kari okeh.sbbnye kitorg mintak nk g raya umah die tp die bilang umahnya tiada org gaji buat masa skrg n die tanak sshkan wife die.so sweet kan?cayalah~


gambaq comey kami.comey kan?kan?

8 comments:

Fatt Chin Choy said...

haha
asal frust belajar je mesti ingat kawen

kenapakah?

ChePah said...

konon bile kawen setel sgala maslah agaknye..tp sbnrnye bertambah2 mslh kena pk bile kawen kan :B

rohanimohamednoor said...

sgt cambest kan bla lect ensem ngajaq..klu xfhm pn msa dia ajaq mmg fokus abes..fokus kt dia...kuikuikui

ChePah said...

yup..mcm lec statistik aku dia pandai bgaya..tp mmg dia ajaq paham la..but then my attention is more to her style..hehe..

Noorlaila Mohamed Nor said...

wahh nak jugak la bg takleh jawab final
kalau cuti nanti leh balik kawen
hahha

ChePah said...

laila ; haha weh tu alasan mmg frust giler weh..blaja bagai nk rak tp still tak phm2 tu la yg terkua dr mulut tanpa berpikir pjg hua3..

si laut mati said...

gambar perempuan cam cina (gambar last) tu aku pernah tengok masa amek lesen kat JB. Klu x salah aku la. Dia dak borneo kan....komen xde kena mgena ngan entri.....

ChePah said...

hehe..die sabahan..