Wednesday, August 12, 2009

#143 KAU SGT LAH HEBAT. AKU KAGUM!

perghh makan dalam beb!
HAHAHAHAHAHAHAHA.
apekah apekah?

weh kau jgn igt kau tu dh sgt lah terbaek okeh!
boleh blah la kau dgn cara kau tu.
mesia negara demokrasi.
kalau kau tak tahu apa maksud DEMOKRASI aku rasa kau tak patut blaja tinggi2.
menyusahkan hidup saja.

takpun kau tak payah duduk dlm mesia.
blah la kau dr mesia!
demokrasi membolehkan rakyat bebas bersuara.bg pendapat.bg cadangan.
yg kau tak boleh terima tu kenapa?


ohh aku tahu.
sbb kau dh sgt hebat kan.
tak perlu amek tahu cadangan serta pendapat org laen kan.
ohh tahniah laa n makaseh bbyk sbb aku pun boleh simpan cadangan serta pendapat aku sgala bagai ni utk kegunaan yg laen.
tak la otak aku susah2 nk pk kan.

tahniah dan aku gembira dgn cara bijaksana kau tuu.
teruskan berjuang demi p*&%#$^@+ tercinta kau tuu.

aku?aku gembira sbb aku tak kenal kau sape.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

kan kan dh cakap ChePah kuat gadoh.hihiii (^^,)

6 comments:

chipsmore said...

ni np ni??
chill babe..
hoho...

org utan tu hensem..hakk

rohanimohamednoor said...

i dont get u..cna nak komen nih..

ChePah said...

chipsmore : hehe saje lepaskan amarah..bia lega so that mlm ni boleh jwb test dgn tenang..wish me luck =)

roni : nnt aku story dgn lebih lanjut personally kt ang ok..

rohanimohamednoor said...

oryt....

me_yana said...

ni nape ni emo2 nie..haha.. =p

ChePah said...

yana : aku geram sgt do ngan org tuh..mcm bodoh! haa kan dh kena bodoh dr aku..ngehehe