Sunday, August 9, 2009

#140 Surprise BBQ Birthday Party 070809 | Part 3 |

hopefully ni last post lah kan bout BBQ ktorg nih.haha sumpah korg yg laen baca bosan2 je kan?
ampun la yer cayam2 sekalian.

ohh ayam 2ekor tambah paha ayam ntah bape byk ntah beserta sosej, jagung n keledek dan juga coleslow n kek utk sumbat kat mulut 16gadis gadis ayu sekalian.mmg byk n sgt fenat hokeh mau habeskan.tp nak tanak mmg terpaksa jugak habeskan.wehh bkn slalu dpt mkn besar okeh!

3 4 5 kali round jgk la aku mlantak.sampau muncet pwot aku.eh tak muncet tp dh sgt tegang!erk tegang?ya yaa boleh melatop kalo masuk mknn lg.hahaha.haih la pwot nape ko kecik sgt kan.


kenderaan yg membawa 16gadis ke tempat kejadian.moto tuan punya blog mst la kat tgh tu ohh hihiii (^^,)

tarikh kita pilih sgt masyuk la kawan2 sekalin.mantap habes okeh!
nway nice party.bday aku agknye ade ke camnih?haha entah ler.

ok tamat kesah malam muda mudi masa kini.
chiauw!!(^^,)

4 comments:

[z@ck] said...

BBQ among girls je ek..
sapa yang nyalakan api..?
hahaha..
ssah woo nak bt BBQ klu xde boys..

ChePah said...

yup yup yup..16 girls..haha..
ada laki tak syok ah takleh nk lucah2 sgt hihi..
yg nyalakan api adalah aku dan huda..sonang aje tuh..

rohanimohamednoor said...

sbb chepah ketut berapi

ChePah said...

roni : aku kentot btoi2 dpn ang baru ang tau kuat ka sunyi!